Kikar in igen.
Kom just hem och har haft en bra dag på jobbet. Ett ovanligt lugn pass men trevligt. Det kändes behagligt efter de här lediga dagarna som istället varit mer turbulenta. Känns inte som jag behöver varva av så mycket efter den här dagen. Är avvarvad ändå. Ska kika på lite serier och önskar oss alla en god natt 🥰

Godmorgon i stugan!

Det känns trevligt att vakna till en blå himmel och fågelsång 🥰
Är som vanligt trög i huvudet på morgonen efter min sovmedicin men det lättar upp över kaffet.

Ser framemot en ny dag på jobbet och ska göra mitt bästa för att skapa en ny bra dag för både mig och andra.

Kram

Godkväll i stugan. Vart är ni nånstans? 🙂
Jag är iaf nyligt hemkommen från jobbet. Hoppas ni haft en skön söndag. Jag ska inte ljuga, det mäktar på energin att jobba så långa pass. Men nu ska jag varva av och önskar oss alla en god natt 💕

@Natalia Här är jag! Igår var jag lite trött, var ute en sväng på krogen på lördagen, men enhetsfridag igår, så idag mår jag bra.

Påsk denna vecka, ska bli skönt att få vara lite ledig.

Önskar er en fin måndag!

@Natalia Här är jag😍 Härlig helg med mycket trädgårdsarbete och sociala aktiviteter, följdes av en intensiv arbetsdag och ännu mer sociala aktiviteter. Idag iväg på internat igen. Håller enhetsbudget, behöver dock välja mer enhetsfria dagar. Mår ändå tusen gånger bättre än i januari/februari. Önskar alla en vårig tisdag.

Godmorgon onsdag! Slutspurten inför påsken! Vad härligt att höra påvägmothälsa att du mår tusen gånger bättre än i jan/feb, det glädjer mig!

Nu skapar vi en bra onsdag tillsammans!

Önskar oxå alla en Glad Påsk 🐔🐣 . Blir nyktert för mig till skillnad från måååånga tidigare år. 7 veckor utan alkohol.....bestämde mig för 6 veckor men det får rulla på så länge det går. Enkelt är det inte........

Hallå i stugan!

Och hej@Lilith! Kanonstarkt av dig tycker jag 🙂 Jag försöker också komma till ett längre avbrott men det har gått snett. När du skriver att det inte är enkelt blir jag nyfiken på hur den här tiden upplevts för dig. Om du orkar får du gärna berätta.

Vill passa på att önska er en skön påskhelg ❤

Kikar in.
Har haft en seg långfredag pga vin igår. Dumhet från min sida! Men jag är ledig i helgen och det känns skönt. Har en rätt skön ledig dag här med serier, kissarna och några vändor i solen på balkongen.

Inget vin för mig idag och jag vill se till att undvika det imorgon med så inte sköna söndag blir förstör denna lediga helg. Men en dag i taget och jag vill inte stressa upp inför hur jag kanske känner eller kanske inte känner imorgon. Jag har en skön kväll här och hoppas att ni också har det ❤

Godmorgon denna påskafton! Vaknar upp till sol, härligt. Fixade lite nya vårblommor på balkongen igår. Ska ta mig en långpromenad nu efter kaffet är uppdrucket, gott kaffe!
Ska iväg på påskmiddag i kväll, men tar bilen. Det är så skönt att veta att det inte går att dricka när man tar bilen.

Hoppas att alla ni fina i kaffegänget får en fin lördag!

Glad påsk till er alla! Underbar vårdag har hos mig, och lärkorna kvittrar så fint. Önskar er en härlig fortsättning på helgen!
Kan tipsa om en bok som jag läst: "Tänka klart". Om man bortser från att den har ett högtravande språk (eller en dålig översättning), så presenterar den en hel del intressant fakta om alkohol. Boken belyser det fatktum att alkohol är en dödlig drog, egentligen som vilken drog som helst, med undantaget att den är helt laglig, och dessutom eftersträvansvärd och normaliserad.
Kram!

@Natalia det har gått snett för mig måååånga gånger må du tro. Efter mitt senaste ras med alla känslor av skam kändes det bara rätt att göra ett seriöst försök.....Börjar dagen med att fylla i noll alkohol i dagboken så har jag det att leva upp till. Mitt drickande har till största delen styrts av känslor arg ledsen glad deppig ja allt egentligen som rättfärdigat att öppna vinet. Bestämde mig för 6 veckor helnyktert o har haft många diskussioner med mig själv om att gå till systemet eller inte för den där flaskan drar ju....speciellt när det närmar sig stängningsdags. Ser hur andra sitter o dricker på serveringar o vet att mina vänner gärna dricker när de vill utan att behöva tänka till. Då känns många gånger livet meningslöst o det händer att jag gråter o förbannar att jag inte kan vara o bete mig som en vanlig människa. Men tiden har rullat på och är så jäkla stolt över varje nollad vecka. Vill ju ha tillbaka mitt körkort som jag förlorade pga dåligt mående o tokiga beslut i vindimman. Inte kört onykter dock. Får se hur länge jag orkar vara duktig att ett bakslag kommer är jag säker på

@Lilith...
Jag skrev ett lååångt inlägg till dig men som jag missade att posta tidigare 🙃 Men i korta drag får man ha lite tålamod med återhämtningsfasen och att det kan upplevas lite med sånt som tristess, tomhet och kanske nedstämdhet en tid. Det blir bättre längre fram ❤
Vi får försöka skapa en bra dag i taget.

Jag har haft en skön söndag. Varit och handlat och ätit med en vän och tog just en skön kvällspromenad med en annan vän. Tog just sovmedicin och ska försöka hänga i soffan med lite serier och imorgon jobb igen.

Hoppas ni haft en skön söndag 💕