Varför kan man inte vara tacksam för det man har? Har fått ett återfall och blivit anmäld till sociala myndigheterna. Druckit i två dagar men har slutat nu och börjat äta Antabus. Min familj ska få en fin vit jul. Jag verklighen hatar mig själv men det hjälper inte. Ska kontakta AA nästa vecka efter högtiderna. Min son har gjort en stor operation och jag går och super och blir anmäld av sjukhuset. Hur lågt kan man sjunka? Nu har jag träffat botten och podden Två fyllon och en sanningen har givit mig lite nya kunskaper. Där tar man upp vikten av att inte deala med sig själv och det där med att dricka alkoholfritt är ju bara för hjärnan att få tillåtelse att gå på starkare saker. Jag har bestämt för att aldrig deala med mig själv. Just när man dealar så ger man sig själv en öppning att dricka. Mår riktigt jävla dåligt nu när alkoholen går ur kroppen. Samvetet har fått sig en törn. Har mest suttit och gråtit halva dagen av hur jävla dum man kan vara. Jag vet att det är en sjukdom och nu ska den för en gång behandlas permanent.

Steg 2 om den där guden/högre makten har fått ge mig styrka kraft och mod. Ursäkta mitt röriga inlägg. Hoppas att någon har lust att ge med en liten puff.

Onsdagen 13/3 kommer jag komma ihåg som en av de värsta dagarna i mitt liv. En klass skulle genomföra en internationell undersökning. Denna är extremt styrd av regler och krav. Klassen har en del extremt gränslösa individer. Det spårade naturligtvis ur. Folk sitter och pratar är allmänt dryga mot mig. Tyvärr har många av dessa inte riktiga föräldrar utan personer som på ett papper är vårdnadshavare. (Deras föräldrar är just inte föräldrar med vad allt innebär) Funderade ett tag på att bryta allt och bara åka hem. Det som är jäkligt jobbigt är att många av mina kollegor tycker att skolan är så fantastisk eftersom man låter eleverna göra lite som dom vill. Äta på lektionerna, spela spel, surfa på mobilen. Jag som då vill undervisa köper ju inte detta och blir the bad guy. Nu rullar det ut tjänster så man får väl se vad som dyker upp.

@aeromagnus Jag hoppas så innerligt att du hamnar på en skola där eleverna vill lära sig, där det präglar skolvardagen. De skolorna finns, och det har krävt aktiva besluta av både elever och föräldrar. Skolan i vår samtid bekymrar mig verkligen. Jag önskar så att trenden svänger och att det blir coolt att vara duktig i skolan.

Kram 🐘

Var på AA igår lördags 16/3 och fick en väldig olustkänsla när vi pratade om relationer. Kände att skammen kom svepande över en. Mådde riktigt dåligt över att jag tog ett återfall 19/12 när vår son var nyopererad. Hur in i helvete dum i huvudet man kan vara att supa till det när ens son ligger på sjukhus. Vilken jävla idiot man är som är helt dum i huvudet. Jävla egoist man är. Den där skammen man hade då var fruktansvärd. Jag hatar mig själv för detta men jag kan inte fixa historien.
Min fru sa till mig när vi pratade på vägen hem att det var inte DU det var din sjukdom som slog igenom. Ja det var jävligt korkat men du fanns vid vår sons sida 24/7 under andra operationen. Du går på behandling, du går på AA. Vad mer kan du göra. Du gör allt som står i din makt och du är prommillefri. Fortsätt så så kommer tiden läka såren.

@aeromagnus Du har slängt av dig offerkoftan, och ser lösningar istället för problem. Det gör skillnaden.

När man generellt börjar låta som om man har käkat bittermandel är det hög tid att se över kosten 🤩

Kram 🐘

Idag är det 3 månader sedan jag tog ett återfall. Varit alkoholfri i 88 dagar. Är lite allmänt nere just nu. Tränar på. Sprang i söndags 6km. Idag blev det intervallträning på crosstrainern 5x4x3x2x1 min med 45s aktiv vila. Sved lite i benmusklerna. Torsdag lugnt pass samt styrketräning. Fredag ett löppass. Lördag AA samt söndag löpning. Kör så länge kroppen håller.

@aeromagnus Grattis till 3 nyktra månader! Att vara nedstämd vid den här tiden på året är vanligt, när ljuset återvänder. Försök att få dagsljus på morgon/fm så återställer sig den kemiska balansen i hjärnan snabbare. Planera in något riktigt roligt att se fram emot, en helgresa eller en konsert tex. Under vinterhalvåret försöker jag planera in något sådant en helg per månad. Man lever på sådant länge, först förväntan och sen efteråt. Och blir det värre - sök hjälp!

Kram 🐘

Snart påsk som tur är. Kaotiskt på jobbet. Ska lämna in lite ansökningar nu i påskledigheten. Ullared blir det också, klippning, träning och vila. Nykter naturligtvis. Lite jobbigt att dricka på antabus men vill inte dricka ändå.

Påsken är snart över.... Skönt. Vädret är kyligt och bistert. Jag mår skit. Ingen livsglädje och allt känns bara jävligt just nu. Jag borde tänka på tacksamhet och kärlek men just nu tänker jag på annat än just utom detta. Orkar inte vara den som ska ro allt i land. Nu skiter jag i detta.

@aeromagnus Det låter som att du har det väldigt tungt just nu. Och jag lider verkligen med dig. För oss som är sköra i nykterheten blir det extra jobbigt eftersom vi också har adjävulen att tampas med. Styrkekramar till dig ❤️

@aeromagnus Lider med dig. Dina tankar och känslor om ditt jobb färgar av sig på hela ditt sinne och liv. Jag hoppas att du får snabbt napp på andra jobb! Styrkekramar i massor till dig!

Kram 🐘

Tacksamhet är svårt tycker jag. Och för den del allt det där som man borde känna… det ”rätta” att känna. Det får en bara att känna skuld över att inte vara glad, så jag tänker att man kan få vila i att man känner det man känner. Sen kan det ju finnas mer eller mindre tydliga orsaker till varför man mår dåligt och ibland finns ingen yttre orsak. Det är farligt för oss som har medicinerat med alkohol och jag tänker att man måste försöka vända det i tid. Jag håller tummarna för att ditt mående var en tillfällig svacka och att du mår bättre igen. Mår du fortfarande dåligt och har försökt de tanke- och rörelsetekniker som brukar tipsas om, sök hjälp. Det är inte ett normaltillstånd att vara så nere som jag uppfattade dig i ditt inlägg och det kan mycket väl ha kemiska orsaker. Så sköt om dig Aeromagnus.

Sökte hjälp, blev anmäld till soc igen. Det är vår policy så nu har jag varit på soc igen och fått förklara mig varför jag sökte hjälp hos akutpsyk. "Vi gör så för att skydda dig och din familj" Jag tänkte tyst dra åt helvete med era floskler" Så mitt hjälpsökande har inneburit mer problem än innan. Bra svenska systemet. Man ber om hjälp och får problem. Jag har börjat söka andra jobb och det känns bra och på måndag har jag konsultation med min terapeut som jag betalar för själv. Ska försöka komma igång med träningen igen så kanske en del av stressen försvinner. Alkohol har det dock inte blivit någon.

@aeromagnus Oj, hur mår du nu? Fick du hjälp på psykakuten? Psykvården är miserabelt dålig och otillräcklig på många sätt. Fy fan. Fick du antidepp?

Håller tummar och tår för att du får annat jobb snart! Och att du mår bättre snart ❤️

Kram 🐘

Starkt gjort att söka hjälp Aeromagnus. De ska göra en soc-anmälan. Det är ju för att skydda både dig och din familj som de säger. Det är ju tråkigt att det inte upplevs som ett stöd, utan som ett problem. Det är en väldigt utsatt position du befinner dig i och det är kanske lätt att känna sig i underläge och utsatt, men var stolt över dig själv att du sökte hjälp när du mådde så dåligt. Hoppas verkligen att du fick hjälp också inte bara behövde genomlida ett möte, då är ju hela systemet värdelöst. Och återigen starkt att du inte drack och bra att du sökte hjälp.