Varför kan man inte vara tacksam för det man har? Har fått ett återfall och blivit anmäld till sociala myndigheterna. Druckit i två dagar men har slutat nu och börjat äta Antabus. Min familj ska få en fin vit jul. Jag verklighen hatar mig själv men det hjälper inte. Ska kontakta AA nästa vecka efter högtiderna. Min son har gjort en stor operation och jag går och super och blir anmäld av sjukhuset. Hur lågt kan man sjunka? Nu har jag träffat botten och podden Två fyllon och en sanningen har givit mig lite nya kunskaper. Där tar man upp vikten av att inte deala med sig själv och det där med att dricka alkoholfritt är ju bara för hjärnan att få tillåtelse att gå på starkare saker. Jag har bestämt för att aldrig deala med mig själv. Just när man dealar så ger man sig själv en öppning att dricka. Mår riktigt jävla dåligt nu när alkoholen går ur kroppen. Samvetet har fått sig en törn. Har mest suttit och gråtit halva dagen av hur jävla dum man kan vara. Jag vet att det är en sjukdom och nu ska den för en gång behandlas permanent.

Steg 2 om den där guden/högre makten har fått ge mig styrka kraft och mod. Ursäkta mitt röriga inlägg. Hoppas att någon har lust att ge med en liten puff.

Jag fick ingen medicin och jag var för frisk så jag fick åka hem med ganska så vändande post. Soc i vår kommun känner jag inte är den hjälpande handen direkt, snarare tvärt om. Nu är det gjort. Jag jobbade dagen efter kände att jag inte kan sitta hemma och fundera. Planerat semestern nu och då känns allt bättre. Var väl en tillfällig svacka. Äter antabus så jag kan inte dricka men jag vill inte heller detta.

Inte skrivit på ett tag. Varit på en del AA-möten. Ger styrka. Köpte boken dagliga reflektioner. Ska jag läsa varje dag. Fyra månader utan skiten nu. Känns bra. Har dock slarvat med löpning och kost. Måste hitta motivation.

@aeromagnus Viktigast först - vara nykter! Du ska kanske hitta en ny aktivitet? Jag kan rekommendera just Hitta ut 🤩 Jag ska leta upp mina första kontroller kommande vecka då jag är långledig.

Kram 🐘