@Andrahalvlek Tack!
Jajamensan, nu lägger vi alkoholfria dagar på hög, väldigt högt samlarvärde i det! 👍

Och min fru är bakis idag! 😂

Men det är inte jag och kan njuta av den lediga fina dagen fullt ut. ☀️🦮☕️🔨

@Daemon Hej, förlåt att det tog så lång tid för mig att svara. Jag kan inte logga in på mobilen längre, nåt knas, och därför är jag bara här när jag pysslar med datorn.
Jag ser att du mår bra och det gör mig så glad!!! Och ja, du var illa ute, minns att du knappt sov på grund av allt drickande, så det var jättebra att du tog tag i det, du också. :)
Och stort grattis till din ett-årsdag!!!!!! Du är ju inte så långt efter mig, bara ett par månader, men du kommer aldrig ikapp, haha.
Jag vet inte om det kommer att hända så mycket mer nu efter 14 månader. Den första tiden var jag så uppfylld av det nya nyktra livet och det hände mycket med både kropp och hjärna. Nu är jag bara mitt vanliga, nyktra jag och inget är så omtumlande längre.
Men kanske... Idag var den första varma dagen på balkongen och den första dagen då min granne satt där igen och rökte – på mig!
Precis detta hände för ett år sedan också och då minns jag att jag blev helt vansinnigt arg.
Idag kände jag mig lite missnöjd och stängde bara dörren. Så var det över. Mitt humör har blivit jämnare, mer balanserat.... :)
Numera dyker också minnen upp av olika dumheter jag gjort på fyllan. Sådant jag glömt eller förträngt.
Likaså kan jag ibland tänka på hur hemskt det var att vakna av hjärtklappning och att vara rentav sjuk i dagar. Undrar hur många söndagar i livet jag kastat bort och bara önskat att de var över?
Det gör lite ont att tänka på det när livet är alltför kort ändå och det finns så mycket roligt att göra.
Det verkar som det finns saker som jag måste bearbeta, fast på ett annat sätt än i början av nykterheten. Kanske du också har funderingar fortfarande?
Så roligt om jag hjälpte dig också, eller rättare sagt att vi hjälpte varandra.
Jag tror att när vi peppar varandra här och försöker motivera varandra så motiverar vi samtidigt oss själva. Vi definierar hur alkoholen påverkar oss, förklarar vilka problem som måste övervinnas och påminns om det när vi skriver till andra. På så sätt hjälper vi oss själva samtidigt. Det tror jag är en del av hemligheten med AH.
Hur som helst, jättefint att höra av dig och jag anar att hela din familj är jättenöjda och glada över ditt nya liv.
Och ja, golfen är i antågande, liksom den härligaste tiden. Jag tänker njuta av varendaste dag den här sommaren. Hoppas du också får en riktigt, härlig (och nykter) sommar! :) :)