Så bra att du berättat för dina föräldrar och börjar släppa in andra i hur ni faktiskt har det @ann74!

Jag tänker att varje litet steg är viktigt och att det möjliggör och underlättar i förändringsprocessen❤️

Hoppas du fått tag på skolkuratorn och kan få bra stöd där.

För mig var andras reaktioner på min beskrivning av hur vårt liv hemma såg ut helt avgörande för att jag skulle kunna ta nästa steg.

Jag ställer mig själv samma fråga varje helg: Är det jag som överdriver? Alla kanske dricker så här på helgerna? Jag dricker själv väldigt sällan, det är kanske jag som är onormal?
Hur som haver är det iaf INTE ok att din man/sambo är elak mot dig!!
Kram 💕

Tack för erat stöd har pratat med psykolgen och vi ska fortsätta nästa vecka jag har fått råd hur jag ska gå vidare för nå barnen.
Denna helg har varit fruktansvärt vidrig, han skämde ut yngsta sonen inför hans kompisar igår genom att ligga smockfull och bete sig konstigt, jag såg hur hemskt sonen tyckte det var så dom drog snabbt härifrån. Mot mig var han totalt vidrig jag var så ful så han kämdes att synas med mig, fett och vidrig. Och jag vet att man sinte ska åt sig men man gör ju det ändå. Imorgon åker han bort och fiskar kommer inte hem förrän på lördag det ska bli så skönt, känns om en befrielse att veta att om 16 timmar är han ur huset och det är bara lungt tills på lördag. Passade på att jobba en del så jag kan vara ledig någon dag i veckan och bara vara. Även om jag ignorerar honom så blir det endå en tryckt stämning för alla här hemma.
Idag är han nykter och beter sig som att allt är som vanligt jag fattar inte hur han tänker ingen ånger inget förlåt, vad är det för fel på han.
Har även berättat för hans syster också även om jag förmildrade lite, märkte att hon tyckte det var jobbigt men så skönt att flera vet bara att få säga det till folk är en befrielse.

@sliten61 Jag hoppar in här, jag tycker jag har satt ner foten och gett ultimatum till min sambo flera gånger. Min hjärna går på högvarv om vad jag ska göra. Ska jag bryta och flytta tillbaka till min lägenhet igen? Jag VET iaf att jag inte vill säga upp den. Utifall att.

Jag har pratat med vän flera helger att om något händer eller sambo och jag börjar tjafsa då han är påverkad så kommer jag med barnen till henne. Hur sjukt är det att man skapar sig en hemlig flyktplan …. nä jag måste prata med någon NU! Det går inte att skriva i ord, det finns för mycket att säga.