Det är så nu att jag är nu 25 år gammal, festade ganska hårt under ett väldigt långt tid, tog stora mängder kokain med vänner och levde livet utan att tänka på konsekvenserna som jag skulle få.
En kväll på en efterfest så drog jag i mig lite kokain och det var kört, hjärtat började slå väldigt fort och hårt. Det var första gången jag fick panik attack. Sen dess har det inte varit samma, har övertänk kroppen och hälsan konstan, går dagligen runt och har stress samt ångest att något kommer att hända mig, har seriöst varit hos läkaren dom senaste 2 åren minst 100 gånger..
Lyckades få gastrit och hade nämnligen h.pylori baktiere i magen men lyckades bota bort det, men under den perioden jag var inte mig själv jag drack ännu mer eftersom jag var så orolig att jag hade lyckats få cancer men så var det inte. Så tack vare den drickandet så har jag lyckats säkert förstöra något i kroppen igen, har sån enormt obehag i högra sidan av magen vid revbenen eller så kan det kännas i vänstra sidan också, har varit hos läkaren och kollat gallan samt levern men allt var okej, men stressen och paniken gör sitt och får mig att övertänka så såklart jag gräver ner mig i alkoholen för att jag känner ingen obehag, ingen stress och ingen ångest… Kan detta vara abstinens jag känner?
Vill verkligen sluta dricka helt, men hur gör man? Jag har lyckats dra ner på det lite iallafall, super inte varje helg nu, bara 2-3 ggr i månaden, men jag känner att jag vill sluta helt.