Charlie, min vän. Skickar en hälsning även här.

Vad jobbigt du har det. Att det ska behöva tjafsas om så uppenbart självklara saker som att barn är viktiga. Barn i allmänhet och barn i behöv av särskilt stöd i synnerhet. Hoppas att det hjälper med din smarta taktik.

Kram 🥰

Ett tag sedan jag var inne nu och tack @Andrahalvlek, @Varafrisk och @Vinäger för hälsningar! Njuter av vår/sommar och (som vanligt) tacksam för att jag inte dricker. Sol och värme är verkligen en trigger. Det ska firas och det är "tillåtet" eftersom "alla" firar värmens ankomst. Läste att du @Flarran hade det svårt häromdagen och att du jämförde med julen som var en barnlek i jämförelse. Jag tror vi är flera som skulle kunna skriva under på din upplevelse.

Det har varit en tuff tid här då flickan blivit opererad. Allt har gått bra och nu går både hon och jag och väntar på att få svar på frågan "hjälpte det då?". Tidigast om ett halvår upp till (flera) år får vi vänta. Men vi är båda lättade att den här pärsen är över och nu är det bara lite läkning kvar så vi kan gå och bada.

Sonen påstår att han tagit studenten redan och lever livet :-D. En del alkohol är det då och då. Samtidigt som gänget också ses många gånger utan alkohol. Han har pappas bil mycket och den är ju faktiskt bra i sammanhanget. Jag ser än så länge inget av mitt dryckesmönster så jag håller mig lugn tills vidare.

Ser att det är träff på fredag kl 12. Eftersom det fortsatt är mycket möten kring flickan är det oklart om jag hinner med den, men inget bestämt än. Är ni fler som har för avsikt att gå?

Kram!