Ibland har man druckit för att dämpa ilska, då kommer den på besök i nyktra livet. Skönt att veta är att ilskan inte är farlig, utan en känsla som kan vara förklädd sorg eller rent av helt relevant vrede över saker och ting.
Ofta går den över om man låter sig själv känna det som känns, och andas! Heja dig!

@jurryj Känns som jag upprepar mig. Men det är tydligen också vanligt…🥹 En del av tillnyktringsprocessen.
Efter två månader var jag så jävla arg på grannarna att det var tur att jag inte hade en bazooka…. Trodde jag höll på att bli galen, men fick veta, här på AH, att det händer ofta i början…. Förstås…
Grannen överlevde, trots att han rökt på balkongen hela dagen!
Numera kan det hända ibland, men då stänger jag dörren. Jag är arg, men inte så att det förstör MIN dag!
Så kämpa på, allt går över till slut och en ny Jurry är på gång!.❤️🙏🏻😁

@Amanda L allt är bara jobbigt . Fattar inte att det ska ta så lång tid att komma tillbaka i någonform av acceptans till sig själv . Fattar inte att det ska vara så svårt att älska sig själv att förlåt sig själv för alla misstag man har gjort. Man är sorgsen större delen av dagen .

@jurryj Tror att jag förstår dina känslor!
Känner igen mej!!!
Vi kan inte göra något åt det som varit!
Jag grämer mej jätte mycket o har sån ångest för knäppa saker jag gjort!
Men vet du; DU är viktigast i ditt liv!!!
Vi ska absolut ta hand om och vara rädda om våra nära o kära! Men DU ska även ta hand om och förlåta dej själv!!!!
Försök se framåt!!! Verkligen inte lätt, men det är det enda vi kan påverka!!!
Du är så bra! Det kommer bli bättre, särskilt utan alkohol!!! Vi hjälps åt!!!!

@TessanTuss tack för dina fina ord. Du har rätt jag börjar om från början ... Ett nytt liv. Har druckit några öl i veckan. Kanske intressant . Jag drack två öl i måndags och två öl igår . Jag höll mig till det. Är ganska stolt att jag hade karaktären för att sluta där. O inte ville ha mera .

@jurryj Starkt gjort av dig, men försök att vara helt utan. Risken är att suget kommer tillbaka (beroendet vill alltid ha mer och mer).
Om du helt låter bli så kommer suget och beroendet att somna in. Försök fokusera på att ha det fint utan alkohol. Du kommer också få mer fokus på att göra de förändringar som du behöver.
Det handlar inte om att det är ”fel” att dricka öl, men du kan göra din resa svårare för dig själv. Hoppas du förstår vad jag menar.
All skam och alla jobbiga känslor som du tampas med nu kommer att leda dig till en bättre plats. Även om du inte ser det just nu.
Så fortsätt kämpa och låt din kropp och knopp återhämta sig (utan alkohol). Det är sååå lätt att annars hamna på ruta ett igen…
Kram❤️🙏🏻