@Pion1 det låter som en bra plan, egentid är bra!

När jag inte bodde själv brukade jag ibland ta bilen, köpa snabbmat och åka till en plats där kunde få vara i lugn och ro en stund. Det hjälpte mig :)

Igår var jag ensam på dagen igen. Pysslade runt o lyssnade på podd. Då pratar de bara om AA och om typ att de var 15 år i sitt tillfrisknande. Jag blev så fruktansvärt provocerad😱 en dömande människosyn, en syn på sig själv. Då blir man ju aldrig fri liksom. Det tankesättet är inte ett sätt för mig. Idag inget första glas!

@Pion1 vad bra att du fick lite egentid, det behövs ibland. Jag har lyssnat på så många poddar den senaste tiden och precis som du har jag blivit provocerad ibland. Då har jag stängt av och hittat en ny….

Det finns så många kloka och vettiga människor där ute som har gått samma grusiga väg som vi och klarat det. Och vi kommer klara det vi med – vi hjälps åt och stöttar varandra och idag låter vi bli att dricka!

Önskar dig en fortsatt fin dag ❤️

@B.Å Har du något pod-tips som inte kategoriserar människor som friska och sjuka, bra o dålig? Idag tar vi inte första glaset. Tack för ditt stöd!🙏😘 Ha en fin tisdag!

@Pion1 jag tyckte mycket om podden ”är jag sjuk” avsnitt 36 där man pratar med ett par som körde 3 månader utan alkohol. Inga fördomar där.

Sen gillar jag väldigt mycket att gräva ner mig i olika ämnen så jag brukar varva lättsamhet med fakta. ”Lyckans läkare” avsnitt 54 tyckte jag var väldigt bra. Det var en ögonöppnare för mig att lyssna på en läkare förklara hur a påverkar hjärnan.

@B.Å Tack, jag har det så bra som jag kan ha det just nu. Tusen tack för att du tittar in. Det betyder såå mycket🙏❤️ Idag har jag varit på gymmet, känns som en väg i rätt riktning 😊Jag tänker inte ge upp, även om jag har en svacka just nu. Tack igen, snälla du😘

@Pion1 vad duktig du är som går på gymmet där har inte jag varit på säkert 20 år 🫣 blir alltid lite avundsjuk på alla som bara ”går till gymmet” så där, jag vet inte ens hur man gör…måste vara underbar känsla, bra jobbat!

Häng kvar nu – det kommer bli bättre. Vi finns här 🥰