Hejsan!

Sen två år tillbaka (hänt någon gång innan dessa två år också) har jag vid 4 tillfällen druckit så jag inte minns. Problemet är inte bara det utan att min pojkvän får möta mig i den situationen. Jag blir ledsen när jag blir ”avisad”, men han vill ju såklart bara sova och inte prata med mig. Slutar med att jag säger dumma saker till han, att jag kan få bättre än han osv. Han älskar ej mig.

Nu sa han att han fått nog, så det är slut tyvärr. Han är inte heller perfekt och kanske inte får mig alltid känna mig älskad alla gånger. Men jag försöker prata med han och han vill inte alltid det. Så känns som jag bygger på massa i mitt bagage som sen kommer ut till han på helt fel sätt.

Oavsett vad vill jag ej få minnesluckor. Och förra året slutade jag dricka, sen drack jag måttligt, sen drack jag ej. Sen nådda jag ett mål inom min träning och sen kände jag att nu är jag taggad igen.

Då sket det sig direkt. Två gånger inom två månader sneade jag.

Jag önskade att jag visste att denna sida fanns förra året, då kanske detta aldrig hänt. Hur ska jag tänka?

Jag är gärna nykterist hela mitt liv. Men tar 1 år i taget nu.

Hej @korvkorv och välkommen hit!
Precis som du beskriver så kan det kan vara en krokig väg att förändra sitt drickande, och ofta tar det några turer för att hitta ett sätt som funkar för just en själv. Vad behöver du just nu för att komma vidare?

Fortsätt gärna skriv på forumet! För många är det en hjälp att läsa om andra med liknande erfarenheter och här finns många som har förändrat sitt drickande på olika sätt.

Ta hand om dig!
/Jenny