Grattis till fem dagar, snart så har du klarat av dag 6. Det är kämpigt i början men vi är många här som stöttar dig. Gå in o läs o skriv så ofta du kan. Detta forum har varit mitt största stöd. Jag hejar på dig. En timme i taget ta hand om dig 🤗

Jag är också på dag 5. Men tycker att känslorna är mer utspridda under dagen nu än de första dagarna när jag var extremt låg, trött och sur hela tiden. Nu behövs det iofs väldigt lite men ändå något som händer för att jag ska bli irriterad. Och jag är vaken till snart 22.30 en fredag. Heja oss!

@h20 att vara ”tvungen” att ta bilen är min favoritursäkt just nu men så småningom tänker jag använda ”går på antibiotika just nu” kortet.

Lycka till imorgon, det kommer bli roligt ändå och du kommer känna dig så nöjd när du vaknar pigg och fräsch på söndag :)

@h20 Så starkt av dig och stort grattis. Ja sammankomster med alkohol är jättejobbigt i början när man ska ha en ursäkt till varför man inte ska ha A. Njut av söndagen.

@h20 Jag var också jättetrött i flera månader. Vi har en massa sömn att ta igen. Utan alkohol i mixen känner vi hur trötta vi faktiskt är. Så det är ett friskhetstecken att du är trött. Det blir bättre med tiden. Tålamod.

Kram 🐘