Dricker en till två gånger i månaden. Men när jag dricker så häver jag i mig. De sista halvåret har jag lixom tappat kontrollen. I lördags var droppen. Kunde knappt ta mig hem. Ramlat på vägen hem. Blå om armbågar och knän. Blir störig och drygt , rolig oxå tycker jag själv. Har bott med en krog under mig i nio år. Har flyttat längre bort sedan i januari så jag kliver inte ut lika ofta. Har problem med impulsen. Helt galet när den slår till. Måste lära mig att ha tråkigt. Och skaffa mig en hobby.

@Margareta123 du känner att du har tappat kontrollen över drickandet och vill ha det på ett annat sätt. Vad fint att du skriver här på forumet! Här finns många andra som har mycket kunskap och kloka tankar att dela med sig av. Så fortsätt skriv! Hur går det för dig?

Jo det går bra. Har fullt upp med barnbarn och jobbar mycket. Skyddar mig själv genom att vara sysselsatt på helgerna. Men måste lära mig att bara vara utan att bli rastlös och kliva på impulsen som säger , kliv ut på krogen . Har sagt till mig själv att jag ska ha en vit hösttermin 😅 och klarar sig inte året ut så kommer jag söka hjälp.