Varför kan man inte vara tacksam för det man har? Har fått ett återfall och blivit anmäld till sociala myndigheterna. Druckit i två dagar men har slutat nu och börjat äta Antabus. Min familj ska få en fin vit jul. Jag verklighen hatar mig själv men det hjälper inte. Ska kontakta AA nästa vecka efter högtiderna. Min son har gjort en stor operation och jag går och super och blir anmäld av sjukhuset. Hur lågt kan man sjunka? Nu har jag träffat botten och podden Två fyllon och en sanningen har givit mig lite nya kunskaper. Där tar man upp vikten av att inte deala med sig själv och det där med att dricka alkoholfritt är ju bara för hjärnan att få tillåtelse att gå på starkare saker. Jag har bestämt för att aldrig deala med mig själv. Just när man dealar så ger man sig själv en öppning att dricka. Mår riktigt jävla dåligt nu när alkoholen går ur kroppen. Samvetet har fått sig en törn. Har mest suttit och gråtit halva dagen av hur jävla dum man kan vara. Jag vet att det är en sjukdom och nu ska den för en gång behandlas permanent.

Steg 2 om den där guden/högre makten har fått ge mig styrka kraft och mod. Ursäkta mitt röriga inlägg. Hoppas att någon har lust att ge med en liten puff.

@aeromagnus Heja dig! Jag har också haft hälsporre, men minns inte riktigt hur jag gjorde. Jo, bra skor och inlägg med ”hål” för hälen så att trycket inte blev så hårt. Sen promenerade jag på som vanligt. Det fick göra ont. Simning är bra träning också!

Kram 🐘

@aeromagnus Hej 👋🏼 Tejpa din hälsporre. Finns bildinstruktion på "skadekompassen" samt videos på youtube som är bra. Vågar inte lägga in nån länk för det finns säkert nåt att köpa på skradekompassens sida 😂 Tejp finns på apotek i olika styrka. Tejpar du ordentligt kan den sitta en vecka. Tål du NSAID så är det ett bra val för smärtlindring (Ibuprofen, Naproxen, Diklofenak etc). Det är ganska lång läkningstid så låt det ta tid.
🩵

Har kinesitejp. Ska kolla skadekompassen. Gått upp 7kg under våren/sommaren så nu är det kostmedvetenhet igen. Är ju som att sluta dricka fast i annan tappning. Vilja, beslutsamhet och en våg att väga det mesta med. Ska hämta ut mina formgjutna inlägg idag 1800kr det är sex Jägerflaskor :) Skillnaden är att det går till något bra och livsnödvändigt istället för till skit. Skulle springa skoljoggen idag sprang 3km igår med riktig värk i foten idag som belöning. Ha en bra dag.

@aeromagnus This too shall pass. Jag har haft både hälsporre och svåra problem med artros i båda knäna. Där och då har jag tänkt: Ska det vara så här nu? Men nej, det ska det inte. Hälsporren försvann av sig själv, enda åtgärd bra skor med inlägg. Jag är plattfot, du också sannolikt. Senan fram till hälen blir ansträngd och inflammerad.

Och artrosen har jag läkt ut med hjälp av Ipren och nu tränar jag styrka för fullt. Musklerna i benen måste stärkas för att avlasta knäna. Lite i taget så går det framåt. I tisdags gick jag ner för den lååånga trappa på jobbet. Flera gånger. Obehindrat. Den trappan har tidigare varit en mardröm, eftersom det är svårast nedåt om man har artrosknän.

Du kommer också att må bättre relativt snart. Tålamod. Bra att du känner dig motiverad - det är avgörande för att få en lyckosam utveckling. Allt är bra på nya jobbet antar jag, det nämner du inte ens 🥰

Kram 🐘

Tack Andra halvlek. Mitt nya jobb är en motpol mot det gamla även om jag saknar kollegorna socialt. Min fd chef ringde och berättade min nya lön. Påslag 1300kr är jag nöjd med. Hon frågade faktiskt om mitt nya jobb och hoppades jag kom tillbaka så vi får se. Det är tuff med stora klasser nu 28 st flera med grava diagnoser och psykisk ohälsa, ingen resurs. Bra kollegor som hjälper och stöttar, har en bra klassföreståndarkollega. Mitt favoritlag Dackarna i speedway är i final i SM. Om två veckor ska vi till Torun och se SPeedway Grand prix avslutningen.
Jag har köpt svindyra sulor som jag hämtade igår. 1800kr men det är en investering i bättre hälsa. Sprungit 7km denna vecka fördelat på två pass och en pass crosstrainer. Gått ned 4kg på en vecka, mest vätska men ändå. Ska kapa 20kg till tänkte jag. Mår ju bra och imorgon AA-möte. Ska bli skönt att få träffa de andra.

AA-mötet lördagar är temamöte. Handlade om att leva nykter och egoism. Ja vilken jävla egoism man varit egentligen. Alltid satt mina egna krav i första rummet. Alltid se till att planera för att dricka, gömma, bli irriterad när man inte kan gå ut och dr i sig 1dl jäger. Det är ju inte jag, det är sjukdomen, min allergi mot alkoholen. Att leva nykter är ju egentligen helt UNDERBART. Varför har alkoholen en sådan stark dragningskraft?