Fortsatt känns det som ett mycket bra val jag gjort.Nu hoppas jag det håller i sig.Sover bättre,kroppen mår allmänt bättre.Bara liten släng av huvudvärk.
Fokuserar på att höra saker jag gillar 👍🤩

Mår som en prins..essa ...vad gäller humör ,sömn,alert osv....ser faktiskt smalare ut i ansiktet, vilket jag läste om som ett av Alla Plus ett alkoholfritt leverne ger👍Men jag gör det för de inre organen ,lever bukspottkörteln, m.m så viktigt! Ett hälsosammare liv,mitt fokus! När jag tänker på alkohol.....tänker jag också på riskerna,skadorna, då har jag lätt att " skippa" vinet, funkar utmärkt med alkoholfritt! Det bästa är nu att Stoltheten kommer som ett välkommet brev på posten😀
Tycker energinivån är bättre och jämnare Jag ska fortsätta på denna stig,är så mycket vackrare nu🌳🌲🚶‍♀️ Snart 4 veckor utan !

@Victory1 Heja!❤️ Fyra veckor är bra!
Längre bort från plufs och svullna ögon, dålig sömn, ångest och elände!
Läste också idag om alkoholens risker, bara ett glas vin om dagen ökar risken för bröstcancer… brrrrr. När vi bara har ett enda litet liv!! Och det ändå finns så mycket fint att upptäcka.
Så skönt att ha skippat alkoholen. Livet blir bara bättre och bättre… och ja, ännu bättre ☺️.
Nu efter 1,5 år kan jag inte tänka mig att återgå till alkislivet. Hoppas du också redan känner fördelarna och klarar de första guppen i ditt alkoholfria liv..
Njut av allt mys du kan hitta på i höst.
Och ja, du ska verkligen vara stolt. Bra jobbat!❤️❤️❤️
Berätta gärna om din resa också. ❤️🙏🏻

Tack snälla du för tagit dig tid o läsa oom mig och svara 🫶❤️uppskattas !
och bra jobbat du med,till 1,5 År Wow!!!! Imponerande och inspirerande ✨️💫 Är inne här lite då och då, vi alla ör kämpar Kör på ❤️❤️

@Victory1 Så bra jobbat av dig! Den alkoholfria stigen är absolut en av de vackraste stigarna man kan gå på. Där kan man återhämta sig för att må bra och få krafter till att göra meningsfulla och värdefulla saker i sitt liv. Där kan man stärka sin självkänsla och få bra och goda tankar om sig själv. Man kan fylla på med kärlek, medkänsla och göra sig mer tillgänglig för sig själv men även för andra. Där är man också snäll mot sin kropp och vårdar den bättre, och det är lite av en känsla av ett spa då man blir så mycket fräschare i huden och i ansiktet. Där får man också så mycket bättre sömn och som gör att man orkar mer. Jag har vandra på den vackra stigen i snart 3 år och jag har upptäckt många fler stigar där under åren som gått och som jag ska fortsätta att nyfiket undersöka😁.

Fortsätt på den stigen, det finns sååå mycket vackert att utforska och upptäcka❤️

Grattis till 3 år och kommande 👍💫✨️❤️ Imponerande! Tänk att allt,ja ..faktiskt,allt blir och känns bättre utan detta gift som alkohol är. Hurra till oss Alla 🙌 som kämpar på, och väljer ett rikare,sundare liv.
Fram för fler stigar att vandra på upptäcka nya saker i livet på !
Tack för allt det fina du beskriver vår22.Kan bara hålla med 🥰