Hej!
Har svårt att hitta mer "matnyttig" info om Antabus på nätet. Hade velat läsa mer om det, minskar det verkligen suget, blir man avtrubbad känslomässigt mm. Har frågat här men ingen har svarat med personlig erfarenhet. Har ni tips på något, förutom om "torra medicinskrifter"?
Tar själv det och är på dag 63 som vinfri!!

Hej Snoffsan! Först och främst - vilket jobb du har gjort och fortsätter göra. 63 dagar utan vin är stort! Förstår att du hade hoppats på mer respons på dina frågor om Antabus. Jag ser att du har tyckt att det varit lite rörigt på forumet och att du skrivit inlägg i flera olika trådar.

Något som vi vet ökar chanserna att få svar är att man håller sig i en tråd och fortsätter skriva om sina egna tankar och berättar om hur det går för en. Jag ser att du startat två trådar innan denna och fått svar av andra användare, kanske kan du välja en av dem och skriva mer i? Du ser dina trådar genom att trycka på "Din sida" i övre högra hörnet. Eftersom du efterfrågar personliga erfarenheter kring hur Antabus påverkar sug och känsloliv blir jag jättenyfiken på hur du själv har upplevt just det, kanske kan det vara något att skriva mer om?

Varma hälsningar
Kristoffer
Alkoholhjälpen

@Kristoffer Tack för svar. Har du tips på var jag kan läsa / lyssna mer om Antabus, användning av det, när man drar ner / slutar osv? Svårt att hitta på nätet. Hade verkligen uppskattat att få veta mer!

Jag vet att det är många som har skrivit om Antabus tidigare här på Alkoholhjälpen - om du inte redan gjort det är en idé är att du skriver in "antabus alkoholhjälpen" i din sökmotor, då får du upp trådar som är startade på ämnet. Kanske kan du hitta något hjälpsamt där?