känner mig riktigt glad idag, jag drack inte igår!! Vanligtvis när jag är ledig fredagar så dricker jag mig apfull i min ensamhet kvällen innan men igår så var jag nykter och det känns såå bra..visst jag funderade och dividerade ett x antal ggr med mig själv igår om jag kanske skulle dricka litegrann, är väl inte så farligt men till slut bestämde jag mig att nä jag ska inte dricka och jag ångrar inte det för en sekund idag! Grejen är att jag har kommit till en punkt där jag inte ens tycker att det är roligt att dricka, mår knappt bra när jag dricker men lik förbannat så står jag där på systembolaget, känns som jag gör det typ på rutin bara..Förra helgen när jag var nere hos min pojkvän så drack jag lördagen..vi skulle ta en promenad och sen gå ner till centrum för att handla mat..så fort vi kom utanför dörren så slog tanken mig, hmm vin ovh under hela promenaden så kunde jag inte tänka på något annat så såklart slutade det med att jag köpte vin..fick ångest ens innan jag hade börjat dricka eller direkt när jag hade köpt för jag vet att jag inte ska dricka! Det är ju inte ens kul att dricka heller, pratar om saker som jag inte ska prata om annars, glömmer bort saker, har tom hänt att vi har haft sex utan att jag minns det dagen efter..usch vad illa!:( häromdagen hittade jag en nyckelknippa hemma hos mig med massor av nycklar på, ingen aning om vart den kommer ifrån och det skrämmer mig, har det varit nån hemma hos mig utan att jag minns det? För inte så länge sen så bjöd jag hem en kille som jag träffat några ggr på tåget, på stan osv..vi skulle fika och jag ville bara vara vänlig därför jag bjöd hem honom, det slutade med att jag vaknade i sängen med tröja, kjol men inga trosor på mig och jag minns inte ett skit!! ÅNGEST!! Fy vad mycket saker som har hänt när jag har druckit:( Nä nu ska jag försöka att inte fokusera på allt jobbigt som har hänt utan ist njuta av att vara nykter och obakis idag!:)

Ha en fin dag alla därute!:)

Nike

Hu Rosa jag känner och känner igen den ångesten att i te veta vam som hänt med vem... Bra att du är här nu, forumet är fantastiskt. Själv läser jag mest men skriver ibland.

Välkommen och kram på dig.

/N

rosa78

nä usch, vidrigare ångest får man leta efter när man vaknar upp och inte har den blekaste vd som hänt kvällen innan.. Det känns bra att vara här, känns så skönt att inse att det faktiskt finns likasinnande..Vet inte hur många ggr jag sagt att nä nu måste det här få ett slut men lik förbannat sitter jag där igen! Är såå less på mig själv!:( Jag har gjort så mycket dumt på fyllan och det känns riktigt tungt, är orolig hur jag ska tackla alla jobbiga tankar utan att försöka fly med alkoholen..

Bea-Li

Åh, jag känner verkligen igen mig. Fy för den fruktansvärda ångesten som kommer av att ha sagt och gjort saker man aldrig skulle göra nykter. Jag får sådana minnesluckor som jag så febrilt försöker fylla att jag fantiserar och till slut är övertygad om att det värsta har hänt, att jag sagt det jag verkligen inte får säga. Och jag vet inte längre vad som är sant och vad jag själv hittat på. Detta leder förstås till en fruktansvärd ångest! Jag tror jag dör snart. Av skam...