Som sagt, nu får det vara nog! Jag orkar inte mer, att vakna på morgonen med sån jävla ångest och bakrus för att man ännu en gång tappade kontrollen och var så rädd för att det underbara ruset skulle försvinna att man hinkade i sig alldeles för mycket.
Har alltid haft en osund relation till alkohol och jag vill inte fortsätta åt fel håll. Nu är jag 26 år, mamma till en 3,5 åring och fru till världens finaste man som orkar med all min skit.
Jag kan inte kontrollera det, jag dricker för att bli full och jag kan inte inse när jag har druckit tillräckligt så jag borde inte och ska inte dricka en droppe mer.. Nu har jag bestämt mig!

Calleqwerty

Välkommem hit!
Jag är oxå ny här, men det känns fantastiskt att skriva av sig här och få ta del av andras liknande situationer.
Nu kämpar vi!
// Calle

Hej och välkommen in här! Så bra att du fattat ditt beslut. Häng kvar här - läs och skriv - det hjälper!! Jag hade inte klarat mina 8 veckor utan det. Lycka till, nu kör vi! :-)

Ellem

Hej Calle & Muränan!
Jag tror att det kommer att hjälpa mig massor, eftersom ingen i min närhet kommer att förstå.
Idag är vi på semester och vid middagen här ikväll var det så enkelt och bekant att beställa en cider till maten. Men jag kom på mig snabbt och tog istället vatten. Det känns tungt att det är ALDRIG mer som man bara kan få njuta av någon drink. Jag visste inte att min sista var min sista och allt det där dravlet man tänker när man tycker lite synd om sig själv.
Men nu i efterhand känner jag mig stark som sa nej till mig själv och jag hoppas att det kommer att bli lättare för varje gång.

Calleqwerty

Är precis på väg hem från 40 årskalas..
Att ta 1 glas vin känns ju helt onödigt då det ändå inte är "nog" för mitt begär, men det fattar man inte förens efter 1a glaset...
Alltså bättre att skita i det.
Bra jobbat!
// Calle

Calleqwerty

Har väl haft ett sakta uppvaknande under 3 år..
Men tog det definitiva beslutet för yyynka 6 dagar sedan.
(Bloggar friskt i min tråd :-)
Det hjälper!
Calle

Bra jobbat! Jag har tänkt att jag inte dricker tillsvidare. Så tungt att säga att det är evigt. Brottats mycket med det i min tråd. Men tillvidare funkar för att lura mig själv tillräckligt mycket! :-)

Incognito_66

Håller med dig Muränan. Evigheten är ju så väldigt lång. För oss kan det väl få räcka med nu och nästa dag till att börja med. Lycka till Ellem och kämpa på! Vi tar inget första glas idag.

Ellem

Igår var det första festen sen beslutet och jag överlevde! Var hur sugen som helst men hade en väldigt trevlig kväll och att vakna pigg och fräsch är så jävla skönt!

konstnären

Bra gjort av dig. Visst är det skönt att vakna och inte vara bakis.
Heja dig
Konstnären