Någon mer än jag som tycker Dag 2 är värst? Dag 1 är man lite bakis. Ingen tanke på alkohol. Men dagen därpå! Det är en sån dag jag har idag. När jag tänker tillbaka på det senaste året så kan jag nog räkna på ena handens fingrar (nja, kanske båda händerna) hur många gånger jag har klarat Dag 2 utan att falla dit. Längre än 4 dagar har det nog inte gått.

Idag är det alltså Dag 2. Direkt efter jobbet skall jag åka till verkstan och hämta min moppe. Sen skall jag handla på diverse ställen och vattna kollegornas blommor. Jag kommer att passera 3 st Systembolag. Jag har gett mig fan på att jag skall klara detta. Så bra som jag mådde i morse när jag vaknade, efter att ha anslutit mig här igår och verkligen känt styrkan, har jag inte mått på länge. Jag skall klara detta. Jag måste klara detta. Att jag om 2 veckor åker ensam till varmare breddgrader skall inte få oroa mig nu. Nu skall jag klara denna dagen. I morgon skall jag bestämma mig för att klara den dagen. Babysteps.

Wish me luck!!

PS. Jag är inte alls förtjust i användarnamnet jag valde. Ångrade mig nästan direkt. Kan man byta? Hur gör man?

ZNCM

Sitter och fikar på köpcentret. Allt bra än så länge. Nu ska jag försöka hitta en jacka så jag kan sticka härifrån. Hem till säkerheten.

Avslutat konto

Bra där! Tror inte att det går att ändra alias tyvärr. Känner som du. Trivs inte alls med mitt för jag känner mig inte alls patetisk just nu. Låter dock namnet vara kvar för att ständigt påminna mig om hur fruktansvärt dålig jag kände mig i söndags. Vill inte glömma det.

Incognito_66

Bra jobbat!
Du identifierade riskerna och klarade av det.
Starkt, kämpa på!
Vi tar inget första glas imorgon heller

/ I

Vickan69

Bra jobbat och bra tänkt att inte oroa sig för det som hänt eller kan hända. Nu, dina närmaste dagar. Inget annat intressant. Du verkar beslutsam. Härligt!

Hejar på dig. Du kommer bara atomåldern bättre och bli starkare, om du vill. /v

ZNCM

Tack alla. Jag var otroligt stolt över mig själv när jag gick och la mig igår. Skall se till att jag är precis lika stolt ikväll :)

Kalla mig gärna Z :) Knepigt namn jag valde, men det är initialer till några som betytt mycket. Ville inte ha något som "identifierade" mig. Är alldeles nojig över att någon skall känna igen mig. Knasigt va?

Jo, jag har funderat på AA. Men det skrämmer mig. Skall ta kontakt med socialen i min kommun (det är så man gör här) sen när jag kommer hem, så får vi se vart det lider.

ZNCM

Nu är snart dag 3 till ända. Var lite orolig förut när jag eventuellt skulle behöva åka iväg efter jobbet och handla räkor. Fiskaffären ligger vägg i vägg med bolaget. Men räkorna var svindyra så morgondagens räklunch med nya vänner ställdes in. Själva lunchen var jag inte orolig för då den skulle vara alkoholfri (mannen kör och kvinnan är gravid).

I alla fall slapp jag åka iväg och är nu trygg hemma. Många "diskussioner" har pågått i mitt huvud idag och jag måste säga att detta ställe är en av orsakerna till att jag klarade av att stå emot. Jag skulle inte kunna ljuga här.

Kram på er!

LillPer

Välkommen hit Z!

Stanna här inne och läs o skriv så mycket du orkar.
Jag har haft diskussioner i huvudet idag men aldrig känt mig orolig. Det är en lurig fan vi har att göra med. Vi får hålla garden uppe minsann!
Grattis till dina dagar, kämpa på!
LillPer

ZNCM

Underbar känsla dessa mornar! Härlig fredag till alla.

ZNCM

Vaknade med ett leende :) Mår skitbra. Trodde faktiskt att jag skulle ha någon form av abstinens, men inte ett enda fysiskt symptom. Mysko. Men min mage funkar inte som en vanlig mage då jag är Gastric ByPass-opererad. Innan den operationen kunde jag dricka ett halvt glas vin och vara bakfull i 5 dagar. Nu blir jag inte bakfull om jag inte dricker kopiösa mängder (kanske mer än 2 liter vin på en kväll)... Inte bra alls. Det verkar som om det är endast hjärnspöken jag behöver slåss med, och där känner jag mig väldigt lyckligt lottad när jag nu läser om andras abstinensbesvär.

I alla fall. Idag skall jag iväg på äventyr med en kompis och hennes döttrar, en shoppingtur. Ingen som helst alkohol inblandad. Har en härlig känsla i kroppen! Ha en härlig dag alla!

Incognito_66

Underbart att höra att du mår så bra och att du inte rids av några abstinensbekymmer.

Räkna ut hur mycket pengar som skulle gått till alkohol de senaste dagarna och använd dem under shoppingturen.. :-)

Ha en skön dag!

/ I