Jag sitter just nu och har ångest för vad som ska hända i eftermiddag när min man kommer hem. Drack i smyg igen igår och den här gången blev det för mycket. Nu har jag ångest för att min man ska konfrontera mig när han kommer hem. Jag måste sluta med det här!!! Men jag vet inte hur jag ska hitta den karaktären...
Tänk om han lämnar mig! Ångesten är stor.

Försök att sluta dricka helt. Prata med din man, säg att du har beroende poch att du ska söka hjälp. Be att han är en stöttepelare i ditt arbete att bli fri. AA är bra tycker jag. Skuld, skam och ånget är vanliga bieffekter av a.

Moa

Min andra kväll som nykter börjar nu. Det känns tillfredställande. Tänker förstås på att jag skulle vilja men nej, nu får det vara nog. Idag går det bra och det är jag tacksam över!

Tor

Hej, dag 2 är ju toppen. Det låter som du vet som krävs för att bryta suget när den kommer.
Skriv av dig och var stark när suget kommer. Dela med dig. Ha en fin kväll.

Moa

Dag tre nu. Just nu har min man åkt iväg en sväng och blixtsnabbt så kommer tanken att nu kan jag passa på att dricka lite!
Men nej, det ska jag inte.
Och allvarligt talat så tror jag att det är den här sajtens förtjänst. Tanken på att jag finns här nu är som ett litet samvete som hejdar mig.
Helt otroligt! :)

Tor

Vad bra att du fixade kvällen. Jag kallar de tillfällen jag vet att jag passat på att dricka/gå på bolaget för röda dagar/tillfällen. Man vet vilka det är. Läs och skriv här. Imorgon dag 4 :)