Detta är mitt första inlägg här.

Då small det till igen!
Ett harmlöst mail (som jag läste i alkoholdimman) utlöste återigen min fruktansvärt aggressiva, misstänksamma, näsvisa och oförlåtande sätt mot mina nära och kära innehållandes alla svordomar som tänkas kan.
Just nu ligger det ett fuktigt, äckligt alkoholtäcke över min relation till min sambo och hennes två barn pga. av mig - IGEN!

Har läst runt lite här och förstår att det finns många människor som har liknande problem som jag och det är tröstande på ett sätt.
Känner mig verkligen som en stor jävla skit och det känns ju inte bättre av att det ena "barnet" har flyttat hemifrån (hon är sjukskriven och har bott hos mig och min sambo i ca. två år) pga. av detta. Känner oerhörd frustration över situationen när jag vet att jag och alkoholen åstadkommit detta.

Jag brukar alltid ha bra ursäkter på allt men inte fan har jag det den här gången och inte de andra gångerna heller egentligen för så är det ju, nämligen att det har hänt en massa skit genom åren när jag har intagit alkohol. Har bla. följande på min "meritlista": Skällt ut min högsta chef både via telefon och ute bland allmänhet, Sparkat sönder krogfönster, blivit dömd till 1 månads fängelse (fotboja) för grovt rattfylleri för tio år sedan, och de återkommande aggressionerna främst mot min sambo som får ta all skit i världen för saker som hon inte har ett skit med att göra mm.

Jag vet inte riktigt hur jag skall beskriva mitt drickande. Det kan variera från att ta ett glas vin eller öl till en middag hos goda vänner till att däcka framför TV:n.
Oftast när jag och min sambo har varit på krogen tex. så är det ju jag som beställer drickat och jag har alltid så fruktansvärt bråttom av någon anledning. Har någon sorts tanke om att nu jävlar kör vi så det ryker, ända in i kaklet bara, jag får inte missa nåt. Detta utan att ha en åtanke om var det kommer att sluta.

Jag blir ibland som förbytt (händer inte alltid men ganska ofta) när jag dricker. Det är som om någon vrider på en strömbrytare och jag förvandlas från en helt normal människa till det "monster" som jag försöker beskriva ovan.

Vet inte riktigt hur jag skall gå vidare men en sak vet jag att SÅ HÄR KAN JAG INTE HÅLLA PÅ!
Min sambo har sagt till mig att jag måste sluta dricka helt och så är det nog, annars dansar jag nog ner i avgrunden.

mod60

Att förändra dig genom att du skriver här och rannsakar dig själ på ett bra sätt. Det är inte ok att låte ens dåliga ölsinne gå ut över andra bra du ser det. Har hänt alla men du måste sätta stopp nu innan din sambo gör det eller hur. Kämpa på och skit i alkoholen. Gå till vårdcentralen o få hjälp.
Lycka till o ta en dag en timma i taget/mod60