Efter många år med för mycket A och med konsekvenser som närmade sig..
Jag hällde ut skiten, jag kände att jag blivit en mästare på att "spela nykter", det river och svider, kroppen vill ha...
Jag har sneglat och hängt på denna sida i flera månader, känt igen mig och tänkt, jamen så mycket dricker jag inte, ja ni vet.
Förnekelsen och ångesten tar varandra i hand och försöker gå över en bräcklig bro tillsammans. Den håller inte.
Så nu gör jag slut. Adios A. En kär vän får nu gå i graven. Nån puss får du faan inte.

Maggis

Härligt! Känns som om jag står i ungefär samma situation som du, vill verkligen sluta. Mitt första mål är att klara helgen utan alkohol. Gäller att planera och förbereda. Kanske påbörja nåt projekt i hemmet istället för att hamna i tv soffan som är kopplad till vinflaskan? Gäller att vara mentalt inställd, för hur många gånger som helst har jag tänkt att "i helgen ska jag inte dricka" men sen när fredagen kommer ändrar jag mitt tänk och då blir det "jag kan dricka bara lite"! Sen är allt igång igen......

mimmi62

Ja, Maggis prövningen är redan här, kroppen och hjärnan försöker förklara att några glas vi kommer att gå helt utmärkt, till helgen, när jag kommer hem sent på fredag.... Har inte sovit på två nätter och BEHÖVER verkligen mitt sömnmedel... Jävla skit-sprit!!

Carl

Du, ja du där hettar ju själv upp din själ Hallå, ta in att vad som är till för att älskas är dig själv okey!

Carl

I mig känns det som att massan här berusas av sin egen ängslighet, bla ok vad vet jag men vad som förvånar mig är att varför inte istället tvinga viljan sin (om man har nån kvar) till att sjunka in i sina egna armar och där som, ja om så sprillans ny hämta hem nya krafter. Ok det är inte plättlätt att försöka förstärka sin aura men gör man inget blir det inget Mer..!

Carl

Vårt inre haha ja den farliga biten, bla man kliver omkring på kulan och håller på och sen möter man undran och massor med löften därinne som lockar till drömmanden och sen väcker man drömmen hmm bla ja sin barndom och oskuld Ah fick man förvandlas och omslutas av sin innersta önskan där det finns en massa skäl till att hela tiden våga vara trogen, jafyfan!

Carl

Annorlunda blir det när man friskar fram och bedövar sig med exempelvis flarran, jafan titta hitåt för där bor jag..! Hittar man dit så stannar hela tiden blicken kvar (på nåt vis) bla jag vet inte exakt men skönheten som flarran skapar skapar mer, ja för efter några år så funkar inte den upplyftande biten längre man blir då en jävla slav så hallå kära bröder och systrar ta bums in så många vänner ni kan och sparka flarran åt helvete, och se sen den biten som över. Oavsett livssituationer ok men hallå titta vad jag nu här har vågat sända ut till det obekanta, ja stirra på nu och sug i dig tack Varma kramar.

Carl

Ja länge vill man stirra på sitt sista besök, ja tankfull vidrör man flarran bla ja med Omsorg och sen lägger man på locket ~ Aldrig mer..!

mimmi62

Fredag, skall fira en lyckad förhandling/affär med en skön familjekväll. Alkoholfri bubbel! Mamma vaken längre än 21.00. Tar en omväg om bolaget går till ICA istället. Nu gäller det!

Sysifos

Då gäller att skaffa så mycket att göra i helgen att inte kunna dricka..
Jag jobbade över till 1800 tex
Lördag går och träna innan du tänker gå till Sb
Nu tar jag Antabus så man slipper tänka på det

Sysifos

En vecka tar det minst
Ta en promenad och banksa huvudet i ett träd
Gå till läkaren o få propavan

SaliaAmalia

Varje dag är en kamp! Du är jätteduktig som sätter upp mål för dig själv och köper hem alkoholfritt. Tror precis som andra att det är jätteviktigt att planera in andra aktiviteter som inte är förknippad med vårt drickande.