Ikväll kommer att bli den svåraste kvällen sedan jag slutade dricka i lördags. Anledningen är att jag är barnledig och det brukar för mig innebära stor fylla!! När man går här ensam och vankar kommer suget. Tyvärr vet jag ingen som jag kan gå hem till, för alla mina närmare vänner dricker ju när det är fredag (börjar inse hur många "suparkompisar" det är).

Vet inte vad jag vill ha sagt med inlägget, men det är skönt att bara skriva lite. Grabben har just avlämnats och det har redan börjat - suget och de dåliga tankarna.

Blomman

Köp massa läsk eller annat A - fritt du tycker om och godis och chips eller annat gott du tycker om. Titta på massor av filmer. Läs här.

:-)

Kram

Anders 48

Försök tänk bortom helgen, och försök förnimma känslan av att titta tillbaks på en helg där du inte druckit en droppe. Tänk på den stolthet du kommer att känna på söndag/måndag. Tänk på när du får skriva här på sidan nästa vecka att det inte "blev en droppe". Tänk på det - hela helgen. Jag håller på dig. Önskar dig styrka!!!

bercat

Om jag klarat mig från att dricka mig full "kvällen-innan" och vaknar upp "dagen-efter" och känner att jag är frisk är en skön känsla. Vaknar jag upp nykter så tyder det på två saker.; Jag har inte bränt en massa pengar och jag har inte gjort bort mig. Mitt sköra samvete har sluppit få sig ännu en törn.

Malin79

Toppen Hanna!! Jag har bäddat ner mig och kollar på Skavlan, dricker isvatten och käkar chips. Ska sova om en stund jag med. Fan vad vi är bra!!