Jag dricker mig sakta men säkert mot en säker död. Jag har ett "fint" arbete, ett eget hem här i Stockholm i ett bra område. Efter att min man var otrogen mot mig för något år sedan var det spiken i kistan. "Det går inte att lita på någon". (Vi är nu skilda)
Jag hade intills dess druckit väldigt måttligt om nästan intet alls. 2 flaskor vin totalt på ett år räcker mer än väl på det jag drack då.
Nu har det bara exploderat på nåt sätt. Jag har alltid varit en omhändertagande och vänlig människa mer tänkt på andra än mig själv. Så har det varit hela mitt liv.
Nu har på nåt sätt allt bara kommit ifatt mig, och jag vet inte hur jag ska förklara det, det känns bara övermäktigt på nåt sätt.
Det här bär oerhört emot att skriva............. men, jag har druckit ca 50 cl sprit dagligen det senaste halvåret, bara för att fungera.
Det är helt sjukt och jag skäms när jag skriver det. Men jag vill ju inte det här egentigen, vill ju bara vara jag, omtyckt för den jag är, och att duga som jag är. Men jag har knappt inga vänner kvar, och ingen släkt som bryr sig.

MåBättre

Hej Victoria och välkommen hit!! Jag tycker att du har hittat "boven i dramat" och kanske börjar det vara dags att ta tag i livet igen nu? För att du har mått dåligt är inte konstigt på nått sätt, det är inte kul att bli bedragen.. :/ Men det finns visst människor att lita på därute men det känns som att steg 1 är att börja lita på dig själv och framförallt tycka om dig själv. Det finns 1000 olika anledningar/händelser mm som kan ha gjort att du blev bedragen men det är inte ditt fel och betyder absolut inte att du är en dålig människa.

Nä, jag tycker att du ska slänga kröken och visa din omgivning och dig själv såklart att du är att räkna med!! Det kommer vara tungt i början men håll ut, det blir bättre! Och orkar du inte själv, sök hjälp!! Det är ingen som kan säga något om att man söker hjälp för att bli en bättre människa.

Ta för dig av ditt liv och försök sluta skämmas, du lever bara en gång. Om du har skam på något vis så kommer den att släppa ju längre du håller dig från flaskan.

Hejja hejja hejja!!!

/MåBättre

MåBättre

.. Och nej du vill inte dö. Det känns skit nu men om du vågar ta kampen så kommer du va så himla mkt starkare människa än de flesta när du rest dig upp!!