Hej! Här är jag, en tjej på 24 år. Komiskt, eller hur? Att en tjej inte kan dricka med måtta. Frågar ni mig vet jag inte ens vad måttligt är för det finns inte i min alkohol värld. Varje gång jag dricker går det över styr. Jag sårar mina nära genom mina utbrott jag får som full och ångesten jag får dagen efter leder till självmordstankar.. Men varför fortsätta? Jo, för det är ju skönt att bli lite lullig, lite mer lullig och sen är det svart.. Varför kan inte jag sluta när det är roligt? Verkar som att jag är en av dom som inte har någon som helst spärr.

Tog mig en rejäl tankeställare när det gick över styr sista gången jag drack. Blev så full att jag inte kunde gå. Nästan pinsamt att nämna det här, fast ni inte vet vem jag är..
Jag har iaf varit nykter i två veckor nu. Men vad händer om jag dricker igen? Vill jag skämma ut mig som vanligt och må skit i veckor efter?
Jag törs inte.. Så jag hoppas jag kan hålla mig i skinnet och inte dricka. Jag mår ju faktiskt bra nu, nykter och allt.

Vi skulle kunna vara ett par :) Jag gjorde samma sak som du. Drack tills jag stöp. Ja varför gör man det? Bra fråga, finns inga bra svar. Vissa av oss saknar spärren att sluta i tid för vår hjärna skriker efter mer alkohol. Abstinens eller sug jag välj själv. Ärlig fråga till dig. Om du nu druckit många gånger och det typ nästan alltid spårat ur. Vad är det som säger att du kommer fixa nästa gång du dricker?

123

Hur gör du nu? Du dricker inte alls eller har du "lärt dig dricka"? Kan man ens lära sig dricka med måtta?
Bra fråga, du har nog rätt i det du säger, hur ska jag fixa det nästa gång.. Kommer jag troligtvis inte göra.

Jag äter just nu antabus så jag kan inte dricka alls. Jag har inte druckit på ett år drygt 13 månader är det väl, snart 14. Jag tänkte som du jaja det går över och jag har ju kunnat dricka normalt innan. Måste ju kunna det igen. Nja varje gång jag försökte blev det mer och värre. Värsta tanken, aldrig mer kunna dricka. Mkitt år i nykterhet har varit det bästa i mitt liv. Frisk, kry, alert, mer pengar, frihet att göra vad jag vill, ta bilen en söndags morgon.

123

Jag hoppas jag orkar hålla mig ifrån alkoholen, det är trots allt därför jag söker stöd härifrån.

Tänker jag tillbaka på mitt festande förstår jag knappt att jag lever idag. Kommer inte ihåg hur jag tagit mig ifrån ställen, vem jag umgåtts med under kvällen, vad jag sagt eller vad jag gjort. Sne fyllor har väl de första haft men jag tar priser i fullast vinner varje jävla gång. Inget vidare att sträva efter va.. :(

123

Samma för mig, jag mår ju bra som det är nu. Det jag är rädd över är när polarna frågar en fredags kväll om vi ska ses, ta ett glas vin och snacka skit. HA, ett glas? Roligt, det finns inte. Dom borde inse mitt problem men jag ärrädd för att umgås med dom om dom dricker. Kommer falla tillbaka och förlora allt.

Tack för stödet, jag hoppas jag är lika stark som dig.