Hej jag är ny här. Är 23år drick väldigt sällan eftersom jag ofta jobbar helger och nätter(Inom krogen). Jag har sån äcklig ångest just nu att jag vill bara bryta ihop och aldrig visa mig ute. Jag drack i fredags började bli full så drack massa vatten, kändes bra. Sen blev det tydligen några shots vid stängning. Sen efter det är allt ganska svart. Jag minns att jag satt på en parkbänk med en kille och pratade/kysstes med. Efter det minns jag halvt att jag kommer hem. Jag har ingen handväska, plånbok, mobil med mig hem. Har tydligen åkt taxi hem med killen. Men minns inte detta.. Ingen aning vilket taxibolag. Jag vet inte om jag glömt mina saker på stan elr i taxin. Har som tur hitta min iPhone och den ska tydligen finnas i en höghus närheten av där jag bor. Och 2 olika taxi chafförer bor i denna trapp. Men ingen av dom säger att dom har mina saker, dom säger att jag får komma upp och kolla i deras lägenhet men på riktigt det klarar jag inte ens av att säga ja till. Jag blir så frustrerad på mig själv att jag skäms ihjäl. Min hitta iPhone funkar inte längre(mobilen verkar vara död). Jag vill inte visa mig ute eller något för jag tänker att alla vet om detta, typ skrattar åt mig för känner mig som ett skämt just nu. Killen jag var med har inte mycket minne han heller, så är inte mycket till nytta direkt att hjälpa med mina minnesluckor. Jag vill gömma mig och aldrig visa mig ute, har sån ångest.. Vad skulle ni gjort om ni var mig?

Du kan ju inte spola tillbaka tiden. Ta lärdom är mitt råd. Drick inte så du blir full. Låter enkelt kanske men är svårare att genomföra. Älta inte det som hänt utan spärra mobil, kort mm. Skaffa nytt och se till att inte hamna i samma situation. Det är nog ingen som kommer komma ihåg dig den kvällen. Alkohol ger ångest så är det tyvärr.

Kvaddad

mot dej själv och förlåt dej.
Du har inte gjort något brottsligt
eller skadat någon annan än dej
själv.
Det kommer att kännas bättre när den värsta ångesten lagt sej.
Stor kram från mej till dej.
Hälsningar Kvaddad

Håller med döm inte dig själv. Ingen annan dömer dig. Det är sånt som händer och just här så är vi rätt många som har gjort värre saker. Tråkigt att du blev av med väska och mobil. Spärra kort och gör en polisanmälan på förlusten, så kan du kanske få ut tex värde på busskort o.dyl. Du behöver inte skämmas, det är ingen stor grej för någon annan än dig själv.