Dag 1.
Vakna barn, jag trött. Ska in till stan senare idag och är glad att sonen ska med. Då går jag inte den där extrarundan på systemet. Jag hoppas att jag inte försöker komma på något som gör att jag går dit.
Bara Willys och skoaffären. Sen hem. Direkt! Det måste gå.

Jag tror att jag skulle vilka vara normal, ha ett normalt beteende kring alkoholhjäpen och kunna vara måttlig. Jag har inte alkohol hemma utan körde, väldigt planerat, till systemet. Resonerade tom med maken på telefon innan och argumenterade för och han ledset, uppgivet emot. Sen blev det annat än vin som jag brukat dricka, det blev öl och cider istället.

Som jag ju visste så funkar inte "normal" på mig, så det är bara att använda som argument nästa gång tankarna kommer och försöker argumentera för.

Bra lärdom, ja.

Dag ett. Läser era fantastiska kommentarer igen. Trillade dit i tanken att vara måttlig. Men nej, nu vill jag inte mer. En dag i taget! Phew!

Valkommen tillbaka, trakigt att det inte funkade sist - samma for mig men nu kor vi pa riktigt. Den har gangen klarar du det, vi borjar med att vara nyktra idag.

cruella

Läste i din tråd och såg att du var tillbaka efter en drygt 2-månaders "paus" i skrivandet. Strongt att komma igen...två månader är ju bara ett ögonblick i det här sammanhanget!!! Stort LYCKA TILL! i fortsättningen!

Välkommen tillbaka! Lite klokare, lite mer målmedveten. Det tror jag att man är när man återvänder. Och förbaskat modig! Hoppas du får hit Sommarkatten, pärlan, rallan och Väaterbotten också. Dem har jag heller inte sett på ett tag.

Jo, jag tror jag har en annan syn på mig själv. Mindre dömande kanske. Jag ser mina triggers och försöker bli kompis med ångesten, skulle man kunna säga. :)