15dagar

Profile picture for user Svart

Nu är jag tillbaka igen.
Har klarat 15 dagars nykterhet. Har gått lättare än jag trott. Det bästa av allt är att vakna på morgonen utan bakfylla. Jag är både glad och förväntansfull inför dagen.
Dessutom har kreativiteten kommit tillbaka.
Trevlig helg

Profile picture for user Mirabelle G-S

Vilken flygande start ? Bra jobbat! Fint att du får uppleva positiva förändringar redan under nykterhetens första veckor. Min kreativitet vilar just nu, efter en lång nykter sommar i kreativitetens tecken. Min motivation att hålla i nykterheten tycks också ligga i vila. Så då får man ta till envis-som-en-gris-strategin istället ? där man bara kör på vad man bestämt, oavsett vad. Hoppas det håller hela vägen tills motivationen vaknar till liv igen.

Profile picture for user DetGårBättre

Kämpa så länge du har motivationen och känner äkta lust och liknande. Håll dock garden högt vill jag råda till - utan att låta negativ. Jag släppte min gard efter 20 månader. Jag hade ett jävla driv i början. Och det tror jag är bra. Elda medans du kan! Kör hårt.

Profile picture for user Svart

Om några dagar har jag varit nykter i en månad. Det känns underbart. Ingen ångest ingen baksmälla som förstör dagen som kommer.
Det har gått förhållandevis lätt att sluta dricka alkohol och jag har ingen längtan tillbaka till det som var. Äntligen kan jag börja leva på riktigt.

Profile picture for user Svart

I morgon bitti när jag vaknar så har jag varit nykter i 40 dagar. Underbart.
Det är värt att fira med ett stort glas vatten☺️