Nöjd

Profile picture for user Molls70

Känner mig trött men så nöjd. Min son tog studenten i fredags. Det var stressigt o mkt att ordna med innan mottagningen här hemma. När vi hade student för två år sedan drack jag och var onykter för att orka med stressen dagarna innan. I år var jag nykter o allt blev så mkt lättare. Jag var nykter på bådas studentdagar men den här gången mådde jag så mkt bättre. Jag känner mig stolt över att nu har klarat att vara utan alkohol i fem hela månader. Det trodde jag inte att jag skulle klara när jag mådde som sämst i januari och hittade hit. Så tacksam över att ha fått så mkt hjälp här. Lycka till och styrkekramar till alla er medkämpar här inne. Styrkekramar

Profile picture for user miss lyckad

Känns härligt att du är nöjd med ditt beslut, och att livet har blivit lättare..Känner igen känslan..Både den att vara trött, matt och det enda som piggar upp är alkohol..Men även känslan av stolthet man känner som förälder när man lyckats vända livsvalen till något fint..???

Profile picture for user Molls70

Som svar på av miss lyckad

miss lyckad
Ja man vill ju också vara en bra förebild för sina barn. Grejen är ju att jag inte blir piggare när jag dricker. Ingenting blir lättare med alkohol i kroppen inser jag nu. Jag bara rörde till allt o fick göra saker fler gånger för att det blev fel.
Skönt att kunna känna stolthet nu. Det har tagit tid, skammen för det som hänt tidigare satt så djupt. Fortfarande en dag i taget?