Leva i nuet

Profile picture for user Hambodans

Mer än 3 månader har gått sen jag bestämde mig för att radikalt ändra mitt liv! Jag satte tvärstopp i 12 veckor och kände under den tiden inget sug efter alkoholen, varken på middagar eller semesterresor. Mitt mål var hela tiden att kunna ta ett glas vin eller 2 och det skulle räcka med det. Nu har jag vid 3 tillfällen blivit bjuden på både vin och sprit, men jag har varit väldigt beslutsam och tagit bara det vin jag tillåtit mig! Inget som känns dan efter och inget som skapar sug! Jag kommer inte att återgå till det gamla, men tycker om att kunna sitta och njuta vid mitt glas vin!

Profile picture for user Kennie

Härligt att det fungerar för dig! Har själv slutat dricka i april i år och vet inte hur jag ska göra i framtiden. Har än så länge ingen lust att dricka, men kanske i framtiden att jag kommer göra som du. Titta gärna in och berätta hur det går. Vad jag läst här så är det många som kan ta bara ett par glas i början, men sen faller de tillbaks efter några månader, hoppas du har en bra strategi där!

Profile picture for user Hambodans

Ja, nu är jag tillbaka efter att under en månad unnat mig att dricka vid trevliga tillfällen. Det har gått jättebra! Ibland har jag druckit lite flera dar i sträck och dessemellan ingenting. Jag har inte mått dåligt och inte haft sug efter alkohol i sig, men jag tycker att vin är gott! Nu går jag in i en ny helnykter period och och vill så bevisa både för mig själv och min omgivning att jag klarar att dra egna gränser!