Misslyckad igen

Profile picture for user Molls70

Galet, har fixat många månader men fallit dit igen. Druckit en halv bubbel o en liten kaluha ikväll. Fyller 50 imorgon o är alkoholist. Så jä...la trött på mitt missbruk. Jag är så misslyckad. Trodde jag var på rätt spår men så spårade jag ur igen. Hur f n lyckas ni som tagit er igenom beroendet. Känner mig som världens största fake. Försöker vara så himla duktig men är bara en stor looser. Jag är en misslyckad tant som försöker vara så duktig.

Profile picture for user Kaye

Att tänka dessa elaka tankar om dig själv är inte snällt.
Tänk positiva bra tankar??
Du har klarat månader?
Dålig självkänsla leder bara till mer beroende.

Ett gupp på vägen är det bara
Du fyller 50 år imorgon??.
GRATTIS?

Profile picture for user Torn

Jag lyckades genom att tro stenhårt på mig själv. Jag tänkte att i år som jag fyller 50 år så ska jag ta mig fan lyckas att sluta med drickandet, jag hade fått nog.Jag är stark och bra och ska klara av det, en gång för alla! Jag är värd ett riktigt liv! Och det fungerade.

Grattis på 50- årsdagen imorgon!?

Kram

Profile picture for user miss lyckad

Ord som är bra. Läs på Forumet, och eftersom du har tagit återfall, så inrikta dig på hur du ska klara dig från fällorna nästa gång. .Ett stort grattis på din dag..???

Profile picture for user Box

Jag känner igen mig och tror mig veta hur du känner. Det finns inga recept på hur man gör för att sluta med alkohol. Bara en massa berättelser hur just den "individen" lyckades sluta. För mig har det varit en process i många år. Började dricka alkohol tidigt i tonåren. Inte så ofta men blev nästan alltid "Stupfull". Så har det fortsatt. Idag är jag 55-år och har låtit bli första glaset i snart 4-år. Jag började min resa mot ett nyktert liv för ca 20-år sedan. Flera månader som nykter följt av ett gradvis ökat drickande några månader i en cykel. Hittade det här forumet och idag låter jag det första glaset med alkohol stå orört. Ge inte upp. Fortsätt kämpa// BOX

Profile picture for user Viljan.

Man tänker nog olika och har olika mål, mitt mål är att jag ska hålla upp i minst tre månader sedan efter det dag för dag.

Just nu kan/vill jag inte se mig som nykter 4 ever, kanske låter dumt och är troligen dumt men det är min taktik.

Det farliga med alkohol för mig är njutningen ... avkopplingen .. salongsberusningen .. och samhörigheten med dem man tar ett glas med.

Men märker så många positiva saker med att vara nykter
Det absolut bästa är sömnen och sedan kommer att man inte behöver fundera på vad man lovade någon igår.

.. och djäklar vad pengar man får över

DU är ingen looser, du kommer lyckas

Profile picture for user Molls70

Tack för fina kommentarer. Landat igen o mår lite bättre. Fortarande besviken över att jag gick i fällan igen efter så långt uppehåll. Ska bli bättre på att vara inne här och läsa det ni delar med er av. Det är så skönt att veta att det finns stöd o att man inte kämpar ensam. Ny dag nya tag. Nu kavlar jag upp ärmarna o kämpar vidare. Kram alla?