1

Profile picture for user Kennie

Välkommen hit! Alla kan sluta dricka, du också. Steg ett är att vilja det. För att komma vidare kan man behöva hjälp ibland, hur tänker du om det? Ta hand om dig och tänk att du kommer att genomföra den förändring du längtar efter!

Profile picture for user Andrahalvlek

@Freia Välkommen hit! Att börja skriva och läsa här är en jättebra start. Förhoppningsvis kan våra nyktra resor influera dig att göra en nykter resa också. Det är jobbigt som sjutton i början, men det är så värt det 😍 Alkoholen tar ifrån oss förmågan att känna glädje i vardagliga ting. Utan alkoholen blir alla känslor starkare, negativa såväl som positiva. Man känner sig levande igen ❤️

Kram 🐘

Profile picture for user Fröken H

@Freia kan inte säga något annat än de kloka och erfarna två här före mig.
Jag gick runt och grät och var ett totalt vrak en vecka sedan. Nu är jag inne på 10 helt utan alkohol och åh vad jag skulle vilja visa dig hur snabbt livet vänder när dimman släppt. Jag vill aldrig mer ha den där ångesten och de hemska tankarna om mig själv. Sök hjälp. Sluta. Det riktiga livet väntar på dig. Du är så värd det. Även om du inte tror det just nu.
Låt imorgon bli din första dag.

Profile picture for user Fröken H

@Freia ta denna kväll för vad den är. Skriv imorgon. Vi finns här. Alkoholen är ingen trygg sann vän. Det är en elak lömsk jävel. Du tror nu att du inte kan vara utan. Men du kommer klara det. Kram.

Profile picture for user Kennie

Kan vara klokt att ta hjälp i början, så du hinner landa i nykterheten. Har läst flera härinne som provat antabus eller annan medicin och undrar varför de inte gjort det tidigare. Men för en del passar det bättre att bryta på egen hand, kanske med hjälp av det här forumet. Känn efter och hitta din väg, för det finns en väg för alla...