Återfall

Jaha... efter över ett år som nykter tog jag förra veckan återfall i två dagar...Varför? Ingen aning! Mått jättebra, så hur blev det så? Så jävla tråkigt.. Positivt är i alla fall att jag så pass snabbt tog mej ur det. Nio dagar sen nu och fler ska det definitivt bli. Alkohol är inget för mej!

Profile picture for user Sisyfos

Ingen aning skriver du - jag tänker att du ska ta dig en funderare på just det. Det kommer oftast inte som en blixt från en klar himmel.
Vi är många härinne som har druckit på stress t.ex. när man som du skriver mår jättebra har flera av oss också en tendens att driva på. Glömma att vila. Stressnivån i omgivningen där jag befinner mig känns som om den har stigit. Även hos mig. Kan det här vara nåt du drabbas av?
Starkt av dig att sluta direkt och starkt av dig att vara nykter i över ett år. Låt det här återfallet göra dig klokare.

Profile picture for user Andrahalvlek

Bra insikt du har dragit. Orsaken kan du rota lite i tycker jag, för att motverka att det sker igen. Stress, festkänsla, ledsen? Skönt att du är på g igen, det är huvudsaken.

Kram 🐘