4 veckor

Och psyket är starkare . Behåller lugnet och humöret mycket bättre Visst livet kan kännas rätt tråkigt... suget att döva poppar upp ofta ,men jag vaknar inte svettig ,hyperventilerar inte får inte hjärtklappningar ,och stresspårverkan från jobbet är mycket mer hanterbar . summan av fyra vita veckor är positiv ! hoppas att ni är fler som känt känner kommer känna som jag idag :)

Profile picture for user Granit

Sitter i skrivande stund och tittar på mina yngsta avkommor som äter sina mackor medan jag dricker kaffe.
Det var åtta veckor sedan jag drack senast. Den här söndagen. Då handlade det enbart om att bota ångesten som veckans krökande hade medfört.
Jag måste för min egen skull satsa på en helt tidsobegränsad nykterhet, och hur länge den varar vet jag inte.
Håller mig där inne tills jag vet. ?
Du är grym! ??

Profile picture for user IronWill

Loggar själv 29 dagar och dryga 12 timmar. Tycker vi är värda en... jaa vaddå? Stor snus, kaffe utan mjölk, red bull eller något annat äventyrligt!
Men nu när man känner sig bra får man säkert passa sig extra noga för att inte bara ta ”en”.
Snyggt jobbat!

Profile picture for user Conny15

Ja det var pinsamt och tog en jävla tid vid automaten , men nu är huset förrådet och dom flesta gömmor tömda på pantburkar ! Känns rätt skönt att slippa se eländet och en rejäl tankeställare över hur mycket det har kostat att köpa hem allt . Antalet kcal hade satt stop för världens svält en vecka minst ? Eventuellt kommer även råvarupriset på aluminium dippa en aning imorgon vi får se .. ha en bra helg alla kämpar !!

Profile picture for user IronWill

Hade en liknande summa när jag åkte sist. Kände brännande blickar när jag stod och matade. Fick ta paus då och då för att släppa fram folk. I kassan mumlade jag något om fest när jag lämnade över kvittot. Men som du säger det är ju en mindre summa med tanke på inköpspriset. Härligt att du tog tag i det!
Loggar 35 dagar nu och det känns lovande men inte över. Fler fördelar börjar smyga fram ur hörnen. Hos bekanta där vi är nu stod det ett gäng 3,5:or i kylen och jag fick en chock/låsning och bara stirrade på dem. Tog ut en och höll i handen, en drickrörelse. Sen ställde jag tillbaka den. Kändes konstigt.

Profile picture for user miss lyckad

Att panta burkar, framförallt exets 7,2 or var fruktansvärt skämmigt! Ingen normaldrickare köper skiten.Dels smakar den illa, och det är en typisk alkis-dryck..Idag pantar jag sällan..Vi har vatten i kranen..Det är inte många av världens länder som har drickbart vatten i kranarna.Det är något att vara stolt för..Finns en rolig historia om pant..” Kvinnan till mannen..” Måste du dricka så fruktansvärt mycket öl? Mannen svarar: Du gnällde inte när du köpte dig en minkpäls för panten förra året”

Profile picture for user Adde

i min konsumtion var 10.2 % öl plus Explorer. Inget av det är speciellt smakrikt men det spelade ju ingen roll.....

Profile picture for user Ignoramus

Jag brukade förbluffas över hur mycket pant det blev under mina alkoholperioder. "jag var ju och pantade förra veckan" tänkte jag, med 3 nya påsar med burkar i händerna - helt otroligt. 7,2or och 5% (för att visa att jag kunde dricka lite normalstyrka på öl också) och alla enorma mängder 3,5or jag köpt för att systemet varit stängt. "flasköl är ju godare men tyngre att bära, dyrare, ingen idé att ens försöka verka civiliserad..de i kassan känner igen mig vid det här laget".

Profile picture for user Conny15

Som jag däremot sluppit på över 5V ? Är att inte stå där med en platta öl igen med samma kassapersonal igen på torsdag när den man köpte på måndag är slut , och in på lördag igen för att va säker på att söndagen inte går torr .

Profile picture for user miss lyckad

Jag har märkt att mina pengar räcker mycket längre numera..Det är klart att till alkohol fanns det alltid pengar,om man så tog från sparkontot..Det kan gräma mig ibland att jag supit upp hundratusentalskronor..Som värst 2500 kr/månaden...Jag gick sällan på krogen, då hade siffror na varit ännu svartare..Ja Conny det är mycket skam man slipper som nykterist..

Profile picture for user Granit

På ett av vattenhålen där jag bor jobbade en gammal kollega jag jobbat med i 10 års tid. För att krydda det hela lite extra började en granne även jobba där.
Mycket planering krävdes för att inte bli allt för igenkänd då det vore ju genant.
Ja, jösses hur jag höll på! Ena dagen på bolag 1, andra dagen på bolag 2 som hade öppet till 19. Växelvis genom veckorna.

Fan, Conny! Du går genom livet som ett ånglok nu!
Grymt jobbat! ??