Kontentan

Tänk att få må bra i kroppen, få sova ordentligt, kunna vakna en fin söndagsmorgon och njuta av en kopp kaffe i solen.
Tänk att få slippa skämmas när man står i kön på systemet ännu en gång för man vet att personalen känner igen dig och vet precis vad man är.
Tänk vad skönt att få slippa hymla, gömma och hantera alla enorma mängder av tomburkar och flaskor som blir

Varafrisk

Så skönt att nu är alla högtider över...tillbaka till vardagen igen...jag längtar verkligen efter en nystart! Hur kunde jag tro att jag skulle klara dessa helger utan alkohol?? Jag har druckit vissa gånger av rena vana för så har jag gjort alla år men jag har även druckit för att dämpa min känsla av ensamhet. Vissa dagar har det blivit mer vissa mindre och då och då några vita dagar men definitivt inte så ofta som jag vill. Jag har skrivit här några gånger.....ibland verkar det nog i texten som om jag har helt och hållet bestämt mig. Jag har bestämt mig..jag kan inte dricka alkohol längre men jag misslyckas. Jag vill leva mitt liv..jag vill inte förstöra så många kvällar/dagar av mitt liv till att hamna i en fåtölj för att dricka vin/öl och att surfa på Facebook el Instagram..el skriva sms... och sedan när jag sover i min säng vaknar av ångest två tre timmar innan jag egentligen ska gå upp, att inte komma ihåg vad jag har skrivit...jag behöver inte alkoholen längre...jag har annat som jag kan fylla mitt liv med. Jag vill läsa, se på filmer, motionera....men vissa saker vet jag inte om för de sakerna kommer inte till mig eftersom alkoholen tar den platsen. Ska försöka skriva mer här i forumet...oftast skriver jag bara när jag har bättre dagar fast jag borde ju skriva när helst jag vill. Så jag behöver ert stöd..

Allt gott till er här på forumet:)

Mrx

Välkommen hit till forumet. Ni har just precis tagit första steget mot ett liv utan alkohol genom att skriva era inlägg. Här inne stöttar vi varandra genom att dela våra erfarenheter av A-djävulen. Det som krävs för att lyckas är insikt och vilja. Ni har ju redan visat att ni besitter båda dessa egenskaper. En dag i taget ?
/Mrx

Louis

Så drömmig målbild. En sån lista borde man ha varje gång man funderar på att ta sig ett glas eller gå ut. Få sig att komma ner på jorden och välja bättre val.

Varafrisk

Jag har skrivit här flera gånger tidigare men det har oftast inte blivit mer än så....

Hänger inte riktigt med när det gäller drömmig målbild...berätta mer..

Ha det bra!

Pilla

Jag känner så mycket igen mig i det du skriver.Jag har förstått nu att jag inte kan dricka normalt.
Hoppas att du motionerat och mått bra
nu när alla helger är slut.?