Försök nr 2

Jag lyckades inte hålla i min nykterhet sist, har nu under ett par veckor druckit varje dag men igår var det stopp. Nu sitter jag här med tryck över bröstet, jätteyr i huvudet och ångest. Åkte till och med in till sjukhuset inatt då jag trodde att jag skulle få en infarkt men så var det inte. Jag upplevde inte abstinensen såhär jobbig sist och blir rädd. När jag läser det ni skriver så verkar det ju vara vanligt men ändå otäckt..

Kämpa på alla!

Profile picture for user Sisyfos

Bra att du kommer tillbaka!
Jag är ingen expert på abstinens men det du beskriver låter väldigt likt vanlig ångest. Men man ska vara vaksam. Det finns information (fakta) här på alkoholhjälpen tror jag.
Hur står det till med dina värden i övrigt? När man druckit så länge och mycket som du har gjort är det lätt att få olika brister.
Alkoholen får effekter på både kropp och knopp. Hur länge höll du upp sist? Du har verkligen allt att vinna på att lägga av en längre period. Det kändes i dina inlägg som att du verkligen inte verkar få ut nåt av det längre. Då är det hög tid att sluta. Välkommen tillbaka!

Profile picture for user Andrahalvlek

Välkommen tillbaka! Var snäll mot dig själv och försök att vila, promenera och äta bra mat. Tänk att du beter dig mot dig själv som du skulle bete dig mot en god vän som mår dåligt. Imorgon mår du lite bättre, och sen mår du sakta lite bättre dag för dag. Skriv och läs mycket här på forumet.

Kram 🐘

Profile picture for user Ankie

@Sisyfos Tack! Nej, jag får verkligen inte ut något av drickandet längre mer än ångest. Mina värden är bra för övrigt så mest troligt är det abstinens/ångest. Ett annat bekymmer är att jag knappt kan sova, varje gång jag är på väg att somna så börjar hjärtat rusa, har någon varit med om det innan?

Sist höll jag uppe i 2 veckor..

Tack för fint svar 💞