En nykter metod

Profile picture for user Micke74

Fredagen 21/5 drack jag mig själv till en blackout och det var inte första gången. Dagen efter hittade jag detta forum. Dagen efter det började jag läsa " The naken mind" av Annie Grace och började hennes 30 dagars " Alcoholexperiment" Det var någon här på forumet som nämnde henne. Jag tycker hittills att det verkar jättebra och undrar om någon har prövat/använder hennes metod?

Profile picture for user Andrahalvlek

@Micke74 Välkommen hit! Annie Grace tillhör mina husgudar, ihop med Craig Beck som finns på youtube. De har samma tänk - att påverka det undermedvetna med fakta, fakta, fakta och sen repetera, repetera, repetera. Jag brukar kalla det faktametoden. Min app Nomo visar att jag har varit nykter i 477 dagar idag, tjoho!

Kram 🐘

Profile picture for user Kennie

Välkommen hit! Ja, visst tröttnar man på minnesluckor... För mig har det efter ett nyktert år landat i att jag har druckit färdigt. Nu vill jag ha roligt på andra sätt, där jag inte riskerar min hälsa och sinnesfrid. Det känns som ett uppvaknande att man faktiskt kan förändras. Jag var en festprisse i 30 år, och nu vid 45 kan jag släppa det och vilja göra andra saker. Alkohol är inte min njutnig längre och det känns inte tråkigt alls, jag var klar. Lycka till på din resa!