Vilken talar om för sinnet?

GomorronHar läst å läst å förstår er för jag har samma problem.Men en sak som jag inte fattar är eftersom jag är ledighets alkoholist.Hur kan "tomten" i min kropp veta att nu är du ledig imorgon så idag ska det supas!!.Sen när det blir vardagslunken då finns inte ett uns av sug?.Om jag bara kan lösa den gåtan så har jag kommit en bra bit på min vandring.Jag ska nu börja med 1 vecka i taget.Har redan laddat inför denna helg med mycket att spendera tiden på..Sen är jag och läser era många trådar som jag har 100% igenkänningsfaktor på.Ha en fin helg det ska jag ha.

Profile picture for user stugan

GomorronHar läst å läst å förstår er för jag har samma problem.Men en sak som jag inte fattar är eftersom jag är ledighets alkoholist.Hur kan "tomten" i min kropp veta att nu är du ledig imorgon så idag ska det supas!!.Sen när det blir vardagslunken då finns inte ett uns av sug?.Om jag bara kan lösa den gåtan så har jag kommit en bra bit på min vandring.Jag ska nu börja med 1 vecka i taget.Har redan laddat inför denna helg med mycket att spendera tiden på..Sen är jag och läser era många trådar som jag har 100% igenkänningsfaktor på.Ha en fin helg det ska jag ha.

Profile picture for user Milady

Gomorron, jag tror att jag höll mig i skinnet ganska många år, typ drack inte på söndag eftersom det var jobb måndag osv
Men föresatserna gick till slut överstyr och jag blev påkommen på jobbet och hemma. Ha en bra helg du med.

Profile picture for user stugan

Söndag nu är allt lugnt igen.Den lille ”Tomten” kan gå å gömma sig tills på fredag igen..Skönt ingen ångest ingen snabb koll på sociala medier för jag vet nu , att jag inte har skrivit något där.Ha en skön söndag det ska jag ha ialfl.

Profile picture for user Natalia

Hej @stugan 🙂

Hur kändes helgen för dig utan A?
Det där suget just inför lediga helger är mycket de egna tankarna som triggar igång. Din medveten om att du är ledig och kanske då vanligtvis har en vana att dricka A. Och tanken kan starta ett sug som kan vara svårt att stå emot. Men även om man endast dricker på helger så är både dina tankar och din kropp rent fysiskt inställt på A.

Det kan ju ofta vara så att man vill ha vin till fredagsmiddagen och att det är en etablerad vana, eller att man vill liva upp stämningen, gå ut och fesa eller bara vill slappna av. Eller vad det nu må vara för tankar och känslor som skapas hos just dig. Vi är fler här inne som upplever att det uppstår ett lite extra starkt sug på fredagar. Har du funderat på vad du skulle kunna tänka dig att göra på helgerna som skulle kunna glädja och få dig att känna dig tillfreds istället? Det kan vara klokt att lägga upp alternativa planer och undanledande manövrar för att låta bli A.

Hur hanterade du den gångna helgen?

Stor kram ❤