Våld vid konsumtion

Jag sitter just nu i en mkt svår situation. Jag dricker inte ofta men har jag ångest dricker jag alldeles för mycket. Jag har för några år sedan slagit min partner… och natten till idag hände det igen jag har en annan minnesbild än min partner så det är två versioner.. min partner ringde polisen som kom till bostaden för att prata.. det känns som att jag har förstört allt jag har inget minne av att jag slagit min partner däremot att min partner har hållit fast mig och då jag skrek ifrån och försökte putta bort så fick min partner panikångest.. jag känner mig som världens sämsta förälder då det finns 2 barn under 5 i bostaden vid det här tillfället. Vi har inte pratat ordentligt om detta och ska försöka komma fram till hur vi ska gå vidare.. gör polisen som kom ut en orosanmälan?
Har kallsvettats och haft ångest hela dagen 😭

Profile picture for user Nell

@hennes Hej och varmt välkommen hit till forumet! Fint att du så ärligt berättar om det som hände häromdagen! Att kunna se på det som hände och dessutom berätta för någon annan är verkligen ett första steg mot förändring. Du beskriver vilken stark ångest du får och att det här skaver just för att ett bra föräldraskap är så viktigt för dig. Precis som prinsessa skriver är socialtjänsten till för att kunna ge stöd och hjälp.

Om du vill prata med någon, kanske stödlinjen 'Välj att sluta' kan vara ett alternativ, https://valjattsluta.se/? Där kan du få hjälp att prata om den här händelsen. Och fortsätt gärna skriva här!

Varmt lycka till! Nell, Alkoholhjälpen