Det grönskar utomhus!!

Orsaken till mitt kopiösa slarvande med för mycket alkohol bottnar sig i vanmakt, att alltid prestera även när jag ska sakta ned farten. Min hjärna (själ) och min kropp vill två helt olika saker och efter alla dessa år kan jag fortfarande inte till fullo acceptera att det är så. Jag måste alltså få en smäll genom att ramla ordentligt på golvet och dessutom få ett dåligt Pk-värde.

Omkring årsskiftet föll jag ned i en mörk depressiv värld, och det bästa eller värsta var att jag inte kan medicinera SSRI preparat pga blodförtunnings medicin. När receptet skrevs ut tog inte AT-läkaren på vårdc. reda på om det var möjligt utan det svaret fick jag reda på många månader senare av en specialistläkare. Det var min magkänsla som sa att låta bli, men också grundtanken att varför bada temporärt i ett rosensken för när jag vaknar upp finns den bistra världen kvar därute och jag i den, med en ensamhetskänsla som jag tycker är svår att balansera.

Ofta upplever jag mig skinnlös/hudlös dvs. det finns ingen *försvarsmur* mer som ett läskpapper, tar allt till mig men jag kan inte ventilera ut det jag ser och vad jag hör. Svårt att förklara med ord. Hugget som stucket, det blev alkohol istället.

Igår började jag med odlingen av egna grönsaker på en yta av 500 kvadrat med djupsängar i rink (läs pallkragar) och när kvällen kom så var jag riktigt trött men belåten. Att arbeta sig trött är ett sätt att inte ens vilja berusa sig.

I backspegeln av det här året, maj 2013 - maj 2014 som (bursit) infektionen pågått har varit hemsk. Det har inkräktat på mina drömmar, sovit oroligt, jag blev ordentligt stressad i höstas och fick vestibulit, mitt hår har blivit alldeles grått, jag isolerade mig helt från omvärlden och i min enfald trodde jag att berusningen skulle göra mig gladare och mer pratsam för jag slutade tala. Jag tystnade.

Varför inte en operation? Det skulle ha varit att välja mellan pest och kolera. I detta fallet var självläkningen det bästa valet, trots allt. I skrivande stund, har läkningen åter igen blivit exponentiell och befinner sig i slutfasen med endast applicering av gel från Aloe Vera växten, (och som jag även har använt på katten som gjorde sig illa förmodligen på en taggtråd.)

Jag hoppas jag i framtiden kan se en bättre relation till alkohol. med hälsning /wolf