.

Profile picture for user LenaNyman

Känner inte att "brakfylld" ger mig dom rätta associationerna. Går det att byta, någon som vet?

/brakfylld (men helt nykter)

Profile picture for user LenaNyman

Jag gick på stan, blev tvärhungrig och slank in på ett ställe som serverar salladsbuffé. Och åt sjögräs för första gången i mitt liv! Gott var det också.
Givetvis fick jag syn på en kvinna där som jag fick lifta med den gången jag i berusningen ville titta på hästar och tog bussen till stallet. Där satt jag ett bra tag, glodde på kusar och smygdrack öl, ett sådant bra tag faktiskt att jag missade bussen hem. Himmel, jag ville bara försvinna på studs när jag upptäckte henne...

Profile picture for user Rosette

Som svar på av LenaNyman

Hej! det är möjligt att göra, ska ta reda på om du själv kan göra det eller om vi gör det åt dig här på Alkoholhjälpen och återkommer så snart jag har bättre svar.

Rosette
Alkoholhjälpen

Profile picture for user LenaNyman

... men jag gillar inte lösa trådar som ligger och guppar i nåt bakvatten. Kan vi radera den här tråden, tro?

Sen undrar jag fortfarande över detta med att byta alias. Har kikat på mitt konto med hittar inte möjligheten. Letar jag fel eller går det helt enkelt inte?

Profile picture for user admi

Absolut ingen fara med lite jobb. Tack för att du påminner. Jag kan byta namn åt dig. Du kan tyvärr inte göra det själv. Problemet kommer att vara att det ändras även i dina gamla inlägg. Det kommer att göra att det kan se lite konstigt ut om någon svarar dig som ditt gamla namn "brakfylld". Eventuellt kan vi fixa även det manuellt. Vad vill du byta till?

/magnus

Profile picture for user LenaNyman

Jo, jag är medveten om att det kan se lite förvirrande ut med brakfylld och nya namnet florerandes samtidigt men det är ett värdsligt problem som inte ska läggas så mycket vikt vid. :)

Ebba föreslog, på skoj gissar jag, Lena Nyman (LenaNyman) och det lät jag bara passera ... tills jag började tänka på det. Lena var 66 år när hon dog -11, man säger att det tar 66 dagar för en ny vana att sätta sig och, inte minst; alltid när jag läser en bok fastnar min blick på sidnumreringen just närjag befinner mig på sidan 66. Ja, allt sammantaget så är Ebbas förslag gott och jag bifaller det.
:)

Profile picture for user PP

Efter sommarens uppdatering kunde jag inte längre logga in. I början var jag frustrerad, eftersom det var som att jag blivit bestulen på min identitet. Då registrerade jag om mig som PP istället för Pelletsen, och fortsatte skriva i min tråd. Brakförlust är annars ett bra alias tycker jag. Kanske känner vi lite till mans/kvinns efter ett tag att till och med våra tidigare inlägg känns konstiga? Det är ju faktiskt lite kul att läsa hur vi förändras under försöken att sluta dricka. Jag går ibland in och läser tidiga inlägg i min och andras trådar. Är ett bra sätt om man behöver påminna sig om varför vi förändrat, och hur illa det kan vara när vi är som djupast i sliten!
Fortsatt lycka till!
/PP

Profile picture for user LenaNyman

När jag skapade kontot här så ägnade jag ingen tanke alls åt mitt alias. Det bara "blev" brakfylld. Å andra sidan tänkte jag väl inte heller då att jag skulle börja hänga här i den utsträckning jag nu gör . Så namnbyte känns helt rätt.

PP är ett riktigt bra alias, tycker jag.
:)

Profile picture for user PP

Som svar på av LenaNyman

Fast det skulle ju ha varit Pellepennan och inte Pelletsen :-)
Fast det går ju inte att redigera nu mera. Jag kanske måste
Läsa innan jag skickar trots allt? :-)
Ha de gött!

Profile picture for user LenaNyman

"Men PP, är det inte han som är PellePennan?" tänkte jag när jag läste din kommentar. "Men så säger karln att han hette Pelletsen..?"

Fick inte ihop det där och nu har ju du förklarat varför. :)

Friskt vågat att ge sig ut på kryssning såhär 20 år efter Estonia men jag gissar att du tagit del av Tage Danielssons eminenta "Om sannolikhet". Apropå katastrofer, menar jag.
;)

/brakfylld (men inte länge till nu!)

Profile picture for user admi

Nu blev det mycket information på samma gång. Om du bekräftar här så byter jag ditt alias till LenaNyman.

/magnus

Profile picture for user Ebba

Kommer hon bekräfta Lena Nyman eller ej? Brakfylld, jag och två killkompisar stötte ihop med Lena Nyman i en hotellfoajé en sen kväll. Hon hade en liten hund med sig och berättade att hon skulle byta hotell för de var så ohundvänliga på hotellet vi stötte ihop på. Ett kort möte med en söt och bestämd liten fröken kan man kalla det mötet.

Profile picture for user Ebba

Jag har huvudvärk, känner mig bakis och drömmer om att ligga under två varma täcken i en skön säng och serveras lakritspipor på en bricka. Hehe, jag är inte säker på att hon sa just "ohundvänliga" det var nog min hjärna som sammanfattade det hon sade så. Det var på ett hotell i Borlänge för måååånga år sedan. Jag gillar Borlänge.

Profile picture for user Ebba

Elvis, Edith Piaf, Monica Z, Lena Nyman. Det är bra nick som kanske lockar besökare och flera medlemmar tillAlkoholhjälpen. Vilka har vi mer? Sportprofiler... Maradona, han kanske lever jag vet inte.

Profile picture for user LenaNyman

... vad svårt det plötsligt blev att försöka logga in som brakfylld. ;)

Och du anar inte, eller gör du, hur mycket bättre det känns med nya nicket! :D

Profile picture for user LenaNyman

Magnus, du har bytt ut alla "brakfylld" mot LenaNyman! Blir alldeles till mig, tacktacktack, sötasötasöta du för den fantastiskt fina gesten!

Blötpuss på pannan, smack! :D

/LenaNyman