God jul! Firar sjÀlv med Àlskad dotter. Vi har haft en LUGN jul. Hade rÄd att köpa det hon önskade sig i Är för jag har inte bekostat en vuxen mans missbruk. Vi Ät inte julbord utan det vi ville ha. Mannen grÀt i telefonen nÀr dottern ringde för att önska god jul. Det dÄliga samvetet kom smygande. Vi pratade om det dottern och jag. Kom dÄ pÄ för tvÄ jular sedan nÀr mina förÀldrar firade jul hÀr och mannen satt full i soffan. Min pappa frÄgade om han var sjuk. DÄ försvann det dÄliga samvetet. God jul ni underbara, starka, kloka och fina!

Hoppas att ni fick en fin och fridfull jul ⭐
Nu Àr detta Äret snart slut och ett nytt frÀscht Är vÀntar runt hörnet.
Önskar er allesammans ett Gott Ert År🙏 Stor kram frĂ„n Azalea

God jul och gott nytt Ă„r! đŸŒČ
Den hÀr julen har varit lugn. KÀnner mig sÄ oerhört tacksam över att vara vuxen och fÄ lov att fira jul utan att alkohol fÄr dagen att sluta i brÄk och grÄt. Slippa ha koll, oroa mig, skÀmmas och hÄlla uppe fasader. Ha det alldeles vanligt, lugnt och tryggt.
Trots det tampas jag med mig sjĂ€lv nu pĂ„ julaftons kvĂ€ll. Kroppen Ă€r spĂ€nd och beredd "snart smĂ€ller det"-kĂ€nslan. Som att den omöjligt kan tro pĂ„ att allt Ă€r ok och inget hemskt kommer att hĂ€nda. Det gör mig sĂ„ arg att jag inte blir kvitt gamla minnen, Ă€ven om jag trycker bort dom intellektuellt sĂ„ bubblar dom upp pĂ„ ett eller annat sĂ€tt Ă€ndĂ„ sĂ„hĂ€r i juletid. Å ena sidan vill jag inte lĂ„ta det jag varit med om förstöra mer, samtidigt finns det dĂ€r och gĂ„r inte att fly ifrĂ„n. Ger mig sjĂ€lv en stund ikvĂ€ll att tĂ€nka pĂ„ det, kĂ€nna det och sen tĂ€nker jag lĂ€gga mig och hĂ„lla om min lilla Ă€lskade son och Ă„tergĂ„ till tacksamheten.

Önskar er alla lugn, trygghet och tid att lĂ€ka❀

Tack alla för era rĂ„d och er omtanke nĂ€r livet varit som svĂ„rast. Ett nytt Ă„r och kan inte minnas att jag gett mĂ„got nyĂ„tslöfte, men i Ă„r tĂ€nker jag göra det. JAG FÖRST blir mitt nyĂ„rslöfte som jag ska trĂ€na pĂ„. VĂ€ldigt dĂ„lig pĂ„ det. StĂ€dar hellre hela huset t.o.m. gĂ„r ut med soporna innan jag duschar, kammar mig och klĂ€r pĂ„ mig. Varför? Köper den tĂ„rtan nĂ„gon annan gillar en sjĂ€lvklarhet. Vet precis vad andra behöver. Allt har varit viktigare Ă€n jag sjĂ€lv men nu prövar jag nĂ„got annat
Gott Nytt Ă„r till era alla!