Hej! Jag tycker det ser bra ut! Ser att möjligheten att klicka på ” gilla hjärtan” är borta. Det är nog lika bra på ett sätt, men det kommer kännas lite ovant ett tag.

Bra jobbat!

Japp, till slut så kan jag också säga hej!

Jag saknar ”senaste kommentarer” och redigerafunktionen, och möjlighet att gå direkt ”överst” på trådsidan och sen tillbaka till forumet. Men jag hittar nog nya sätt att orientera mig.

Jag saknar verkligen möjligheten att hoppa direkt till ”senast lästa kommentar” i en tråd. Om det har skrivits flera inlägg i samma tråd sen jag läste senast får jag först hoppa till senaste kommentaren och sen scrolla tillbaka. Men det hänger kanske ihop med funktionen hur man ska orientera sig på en enskild sida. Så ”senast lästa kommentar”, ”hoppa överst” och ”hoppa nederst” hoppas jag få återse.

Det är verkligen inte lätt för er att tillgodose alla önskemål. Det är tydligt att alla användare har olika sätt att orientera sig på forumet.

Det är nog kopplat till funktionerna som reglerar vad en användare har läst och inte läst. Vi har lite problem med att få till dessa.

@Andrahalvlek skrev:"Det är tydligt att alla användare har olika sätt att orientera sig på forumet."
Ja, så verkar det vara. Det är dock intressant att få veta mer om det. Även om vi kanske inte kan göra alla helt nöjda, så kan vi försöka göra så bra vi kan.

@Andrahalvlek skrev:"Jag saknar verkligen möjligheten att hoppa direkt till ”senast lästa kommentar”
Jag testade precis. Gå in på sidan för ett forum (t ex Förändra sitt drickande) och trycker på länken i andra kolumnen, där det står "XX nya inlägg". Om du gör det så ska du komma till senaste olästa i den diskussionen. I alla fall gör jag det. Kolla gärna.

Programmet och loggen håller på att flyttas över till den nya sidan. Vi kommer att få med information från loggen för användare som använder den aktivt. Informationen i programmet kommer ni eventuellt att vara tvugna att se i det "gamla" programmet. Vi kommer att återkomma med information om hur ni gör detta.

Hej Vara frisk! Ursäkta att det är lite rörigt just nu!

Anonym26613

Hej!
Är det tänkt att vi ska redigera våra trådar och välja om tråden passar under "sluta helt" eller "kontrollerat drickande"?
Vad jag kan se så kan alla redigera allas 🤭🤔 ska det vara så?
Det är JÄTTESVÅRT att se vilka trådar jag uppdaterat mig i!! Och vart som finns nytt!
Tabellen på trådarna är för bred. Lägg hellre info under trådnamn.

Konstigt att det saknas plats för tittel men att en sådan ändå skapas, men jag kan leva med det 😆😅

Roligt med profilbilder.

Fel datum på inläggen. Jag tex började inte min tråd 5e januari. 😁💚

Uppskattar att ni förbättrar 🙏💚

Det kommer säkert ännu mer tankar men just nu är jag nöjd.

@Miss Mary Poppins skrev:"välja om tråden passar under "sluta helt" eller "kontrollerat drickande""

Vi skapade dessa forum för att ni ska kunna välja var ni vill ha era trådar. Och för att det ska vara lättare att navigera för den som är intresserad av den ena eller andra målsättningen. Så svaret på din fråga är att ni gärna får flytta den till det forum där den passar bäst. Eller låta den vara kvar där den är om ni föredrar det.

För att flytta er egen tråd så trycker ni på "Redigera" längst uppe på er diskussionstråd. Därefter väljer ni det forum ni vill och trycker spara.