Hej alla fina användare på Alkoholhjälpen och Anhörigstödet!

Jag skriver för att uppmärksamma alla på att vår Frågelåda numera kan hittas under menyvalet Stöd -> Fråga oss. Där kan en skriva direkt till oss med funderingar kring eget eller andras drickande, tekniska frågor om sidan, eller vad som helst egentligen. Ingen annan än du och vi som arbetar med sidan kan se din fråga. Vi rådgivare turas om att bemanna frågelådan, och vår ambition är att alla frågor ska vara besvarade inom tre arbetsdagar.

Tack för tålamodet ni visar med förändringarna på sidan, vi jobbar på för att åtgärda det som dyker upp och fylla i de luckor som finns. Fortsätt komma med era synpunkter, de är till stor hjälp för oss i det här arbetet!

Med hopp om en fin torsdag,
Kristoffer
Alkoholhjälpen & Anhörigstödet

Tack @Andrahalvlek @Charlie70
Det ger energi att fortsätta. Om målet är en 10:a, så skulle jag säga att vi just nu är på 2-3. Det är mycket arbetet kvar för att allt ska bli riktigt bra. Vi är tacksamma för att ni har tålamod och är med oss på resan.

Hej.
Hittar inte riktigt rätt ställe för detta ...
Men tänkte att det kan vara bra att ge skälet till varför admin låser trådar. 🤔
Kan tänka mig och förstå att det görs, men skriv gärna varför, hur ni tänkt.🌹

Hej Tröttiz!

Helt okej ställe att ställa frågan :) Det kan vara av lite olika anledningar. I vissa fall är tråden låst eftersom den varit inaktiv under en lång tid, ibland låser vi den efter önskemål från den som startat tråden. I undantagsfall väljer vi att låsa trådar för kommentarer eftersom vi i admin-gruppen bedömer att diskussionen inte är hjälpsam. Men, det är väldigt sällan vi behöver göra det eftersom ni användare är så kloka, respektfulla och ödmjuka inför varandra trots att det är tuffa ämnen som behandlas!

Hoppas att det blev lite tydligare. Om du har en fråga kring någon av dina trådar, skriv gärna till oss under fliken Stöd -> Fråga oss så svarar vi där!

Med hopp om en fin fredag,
Kristoffer
Alkoholhjälpen & Anhörigstödet

Hej!
Startade precis en ny tråd i Måttligt men det blev två stycken!
Jag vill behålla den jag skrev mitt första inlägg i men kan ni ta bort den tomma tråden?
Tack för hjälpen 🙏🤗
FinaLisa

Hej Soffi!

Tack för att du uppmärksammar oss! Den här pop-up-rutan har med serverns statistikverktyg att göra, och ska inte dyka upp för er användare. Jag förstår att du blev fundersam! Men, det är inget virus och inget "farligt" (det här verktyget samlar inte in några användaruppgifter), och vår tekniker jobbar på att fixa så att det inte poppar upp mer.

Hoppas att det blev en någorlunda begriplig förklaring!

Med hopp om en fin fredag,
/K

Behöver lite akut hjälp med - ESnälla se hit… :( Inlagt av majtida lör, 2022-08-20 - 10:03
Hon har en våldsam man s och en ettåring men han verkar inte bo där. Hon dricker för mycket för att kunna ta hand om barnet själv. Jag har skrivit vad jag tycker att hon ska göra. Misshandel i närhet av barn är väl tillräckligt allvarligt. Kan nån av er som har sidan kika dit snabbt? Tor inte hon förstår allvaret riktigt.