Svullen mage nykter 14 dagar

Hej! Erkänt mitt alkoholberoende efter flera år. Börjat på behandling 3 ggr/ v. För 14 dagar sen. Lyckats vara nykter denna tid. Känner redan skillnad. Lite piggare osv. Dock är jag väldigt uppkörd o svullen i magen. Spänd. Nån som har samma erfaenhet? Kan det bli bättre efter att blivit nykter en tid?
/ Orolig

Profile picture for user Rosette

Hej xenza och varmt välkommen till Forum Vara alkoholfri!

Du har hittat hit och startat en tråd där du berättar hur det varit för dig med alkoholen och att du startat en förändring. Du har varit alkoholfri en tid nu och känner redan en skillnad som låter positiv för dig. Bra gjort verkligen och fint att du är här!

Du har lite frågor kring att du känner dig svullen och efterfrågar andras erfarenheter. Bra idé att göra så, det kan vara väldigt individuellt hur en reagerar och om du vill kanske du kan höra efter också där du går din behandling.

Ibland tar det lite tid innan en tråd får fart och en kan behöva skriva flera gånger, hoppas du hittar mycket här inne som blir hjälpsamt för dig!

Varma hälsningar,
Rosette
Alkoholhjälpen

Profile picture for user Kebne1

Jag fick svullen mage men det var nog för att jag bytte ut vinet mot cola zero... kanske det är nått så enkelt för dig med?? Sen matade jag kroppen med sötsaker och det hjälpte ju också till. Hoppas magen repar sig. Bra kämpat 🙏🏼🎈@xenza

Profile picture for user höstkvinna

Hej på dig, jag känner igen mig. Tog MIT beslut i söndags att jag vill leva nykter. Min mage har svullnat på dessa dagar och är lite spänd. Har inte en aning vad det kan bero på. Kanske det blir så i börjar när kroppen ska göra sig av med massa gifter och försöka återhämta sig! Om du får svar så får du gärna berätta. Bra kämpat 🌷