Det börjar kännas i kroppen.

4 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Hasse2015
Det börjar kännas i kroppen.

Jag har vetat om mitt beroende länge, men det här är mitt första anonyma erkännande. Jag vet inte hur jag ska få bukt på suget men inser själv att min trappa utvecklas åt ett håll som kommer gå åt helvete om jag inte löser det nyss. Det är bara när jag är onykter som jag "kollar" på hjälp och det är väl det magiska i spriten, att man vågar. Ja, jag är full nu också. Jag lever under ordnade på gränsen till väldigt bra förhållanden men spriten har mig i sitt grepp, och så kan jag inte ha det. Hur går jag vidare? Hur somnar jag utan sprit? Hur socialaiser jag utan sprit? Hur får jag en "sund" relation till spriten? Jag har hamnat på den här sidan via Systembolaget och har ärligt talat noll koll på forumet, syftet och möjlig respons. Men jag vill lösa detta och vill ha hjälp. Jesus och medicin är inte några alternativ. Tack på förhand.

Li-Lo
Välkommen Hasse2015

Jag fastnar vid din första mening, din beredskap att sätta ord på dina tankar och känslor som sannolikt funnits med dig ett tag. Gissar att det är lite skrämmande och en stor lättnad. Jag hoppas att din tråd får fart och att andras berättelser kan stötta dig nu. En liten önskan, du skriver att du är påverkad när du skriver. Vi brukar uppmuntra användare att vänta med inlägg tills det en är nykter. Finns många skäl för det, hur blir det för dig? Vi finns här.

Hur har du det idag, berätta gärna.

Varma hälsningar Li-Lo
Alkoholhjälpen

Nurture
Hjälp

Inte Jesus och inte medicin, skriver du.

Rekommenderar My Skarsgårds’ helger/veckor på Myggebo.
Rekommenderar att du fortsätter att skriva i din tråd så vi kan få en dialog med dej.
Rekommenderar kontakt m Riddargatan 1 om du är 08:a - där finns en diskret mottagning som hjälpt flera här vad jag förstår.
Hoppas ditt inlägg inte bara var ’a shot in the dark’.
Alla här bryr sig och kan relatera.

Styrkekramar 💚

Hasse2015
Tillbaka

Mycket har hänt och nu jäklar. Jag har varit i kontakt med en beroendemottagning efter att ha gjort en egenremiss. Detta var i våras efter att ha hamnat väldigt långt ner i träsket. Har provat 2 olika mediciner. Den första fungerade perfekt mot mitt sug och jag drog ner mitt drickande till mer än hälften men jag hade otur med biverkningar. Jag stod utan medicin ett tag och det blev motvind och uppförsbacke samtidigt. Eftersom jag inte var nykter någon längre tid så vill jag inte kalla det återfall, men det var tungt igen och konsumtionen ökade.

Förra veckan var jag på beroendecentrum och fick ny medicin.
Campral som jag börjar med idag.

Jag hoppas verkligen att den ska hjälpa som den förra, fast utan biverkningar.

Detta inlägg är helt nyktert

Peace out.