Idag startar jag om

4 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Apanapan
Idag startar jag om
Apanapan
Första dagen

Igår drack jag massa vin. Blev väckt av att min sambo stirrar på mig från sovrumsdörren. Nerkräkt ligger jag där och har isovit i mina spyor. Jag dricker inte så ofta, en gång i månaden eller så men när jag gör det kan jag inte sluta. Ofta så slutar det med att jag somnar och det har aldrig gått så långt som det gjorde igår. Den där spärren är liksom borta, den som säger till en när man har druckit tillräckligt. Alkoholen dämpar min ångest så lätt. Har ganska svåra ångestproblem. Ett glas vin eller en öl o så är man som på moln. Finns inga problem i hela världen när man är i det där ruset. Men nu är det slut.. såhär kan jag inte leva. Hjälp mig.. ni som förstår mig. Skriv en rad. Jag är så nedbruten nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. Den ångesten jag har idag är inte varit värd allt vin i hela Italien.
Med vänlig hälsning, behöver kärlek och pepp!

Svewild
Apanapan

Apanapan
Jag vet exakt hur du känner dig än om jag lyckats undvika att kräka ner mig, har dock kissat på mig några gånger.... Ångesten och känslan av att vara värdelös för man inte kan sluta dricka... inte kan bete sig...
Vad och hur känner din man i det här? Stöttar han dig?
Du lyckas hålla dig nykter i nästan en mån, jätte bra, vad är det som får dig att ta en fylla sen?
Nu är det din första dag och jag mådde skit hela den dagen...
Du får må dåligt, imorgon känns det nog lite lättare, skriv av dig så lättar oxå trycket.
Nu är du här och jag hoppas du känner att du kommer få stöttning och hjälp, stort lycka till på din nya resa.
Varma kramar till dig 💜

Apanapan
Tack svewild!

Behövde läsa detta.
Jag tror att jag behöver dämpa ångesten när den blir för illa. Alkoholen lindrar när jag mår dåligt, det är då jag behöver dricka så ibland är det en gång i månaden, ibland två och ibland varannan månad. Spelar liksom ingen roll hur ofta utan det är för att lindra. Inga tabletter hjälper mot ångesten som alkoholen gör. Är också rädd för att bli beroende av lugnande och då har det på nått sätt känts bättre att ta till vinet än tabletter. Vet inte vilket som är värst.
Jag har stöttning hemma. En jättefin sambo. Dock skäms jag väldigt mycket nu i efterhand o känner att jag sluter mig. Jag funderar på att lämna för att min sambo ska slippa mig. Känns lättare att fly undan problemet på nått sätt.
Tack för att du läste och för din stöttning! 💛❤️💛
Vill du berätta om din resa?