Tre månader nykter

4 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Dajna
Tre månader nykter
Dajna
Äntligen

Här igen efter några år. Trodde jag måste "dricka färdigt" men bättre sent än aldrig. Nykter sedan 27 nov. Försökt otaliga ggr att sluta men nu i höstas ramlade polletten ner. Kan aldrig dricka alkohol. Med hjälp av Campral och Propavan till natten så går det bra. Försöker sluta med sömntabletten nu. Värre med ett överätningsbeteende också. Är med i viktklubb och har tappat nio kilo. Ska på aa på söndag, kvinnomöte. Bra att läsa och skriva här som stöd med.

Dee
Välkommen tillbaka Dajna!

Grymt, 27 november är långt tid!
Stark du är!! Och sjukt bra jobbat med nio kilo - wow! Så imponerad!

Bra att din pollett också heter "aldrig mer alkohol" precis som min. Jag har varit nykter i drygt 3 månader nu, första gången jag provat, det går förvånansvärt bra (ibland undrar jag om det går lite för bra...) Från början hette min pollett "jag ska lära mig dricka som folk igen" men efter en stunds nykterhet insåg jag att det troligtvis inte är möjligt, och den insikten håller i sig och blir mer och mer åt det övertygande hållet.

Jag visste inte att AA hade kvinnomöten - det lät ju intressant! Tack för tipset!
Det här forumet är en guldgruva för stöd osv, i början plöjde jag typ varenda tråd på forumet för att skingra tankarna på suget!

Kämpa på, mod och styrka till dig på din resa önskar jag dig!

Dajna
Tack Dee. Hoppas du också

Tack Dee. Hoppas du också klarar nykterheten. Jag trodde länge att jag kunde dricka som folk, men återfaller alltid i missbruk. Det tog några år att inse det. Det känns annorlunda den här gången och min man tror på mig nu. Men jag är främst nykter för min egen skull.
Vi har kvinnomöten i vår stad men det är nog olika. Det blir första gången på söndag.

Lycka till och styrka till dig med :)