Kommer aldrig härifrån

4 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
Rosa ljus
Kommer aldrig härifrån
Rosa ljus
Jag kommer aldrig komma

Jag kommer aldrig komma härifrån.. Jag känner det ända in i själen...
Du är hjärndöd, du är utvecklingsstörd, sök hjälp, du är lika störd som hela din familj, bla bla bla bla. Nej, det är du som är det, du din egoistiska, självupptagna jävla alkoholist. Jag är så jäkla trött mentalt så jag kräks.
Jag vet inte hur jag ska få utlopp för allt jag bär inom mig.
Jag är en fånge i mitt eget hem, en fånge i mitt eget liv.
Jag är onormal, för jag nästan aldrig dricker alkohol, jag har inget behov av det och det gör mig till en idiot. En tråkig jävla inkompetent, bitter människa. Nej, du pratar om din själv din jävla dåre. Fy faaaan vad jag är frustrerad just nu.
Jag fixade en lägenhet i maj.. jag hyr ut den en månad i taget till en vän.. Ja jag måste va hjärndöd som stannar i detta helvete.

Azalea
Lyssna inte

Låt inte hans ord fastna hos dig. Jag brukar tänka att det är en spegel mellan oss och det är han själv han pratar om. Det enda de vill är att såra så mycket som möjligt men låt det bara studsa tillbaka.
Du är en fin person med känslor som inte ska behöva höra något sånt.
Flytta till din lägenhet och njut av stillhet och låt honom ta hand om sig själv.
Kram🧡

Sofia
Hur går det?

Hej Rosa ljus! Vilken uppgivenhet din trådstart andades här i slutet av augusti. Hur känns det nu? Samtidigt som du skrev om att du "aldrig kommer härifrån" så låter det som att du tar steg och du har tagit stora steg i riktning mot ett annat liv! Du skriver av dig en del av din frustration här, hoppas att det kan ge dig lite utlopp för det du bär inom dig. Lägenheten är fortfarande uthyrd en månad i taget, men bara för att du bor ihop med din sambo behöver det ju inte betyda att allt är precis som det alltid har varit, att du beter dig på samma sätt som tidigare - inom dig har det hänt mycket. Jag får känslan att ditt inlägg, med all den frustration som du ger uttryck för, vittnar om att du mentalt ändå är på väg mot att sätta mer gränser och att tänka mer på dig själv. Säg till om jag är helt ute och cyklar!
Finns det några sätt att ta dig ur detta fängelse som är ditt hem, något som du kan boka in att göra som DU skulle må bra av?
Varma hälsningar,
Sofia, Alkoholhjälpen & Anhörigstödet