Arbetsgivaren har gjort oros anmälan

6 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
sessi
Arbetsgivaren har gjort oros anmälan
sessi
Nu har arbetsgivaren gjort en

Nu har arbetsgivaren gjort en oros anmälan till soc. När jag pratade med honom som det gäller så sa han till mig att jag inte fick göra någon oros anmälan. Nu så har hans arbetsgivare gjort en oros anmälan. Hans chef sa till mig att det är viktigt att jag inte städar åt honom. Jag var hem till honom snabbt i tisdags morse för han ville att jag skulle komma över.
Hela lägenhets golvet i hallen var full av ölburkar.
Plötsligt så skulle jag få vänta ute i trappen för han skulle plocka undan saker, misstänker narkotika grejer. Så när han stängde igen dörren så vände jag mig om och gick därifrån. Jag tänkte varför ska jag stå och vänta ute i trapphuset och vänta, när han själv ringer efter mig.
Jag har berättat det för hans arbetsgivare. Jag var på ett anhörighet möte där jag berättade vad som händer just nu. Då säger en tjej till mig att jag är en svinig flickvän för att jag har en dialog med hans arbetsgivare och skvallrar.
Det fick mig att må dåligt, för nu känner jag mig som en förrädare. Att jag sviker min närstående.
Jag vet inte om jag har lust att gå dit nästa vecka.

Backen123
Du sviker inte

Bra gjort, du behöver få stöd. Bra av arbetsgivare att stödja
Sök upp en annan anhöriggrupp, vi anhöriga ska stötta varann, inte stälpa!
Jag går nu på Al-alon och där får man inte råda utan bara berätta hur man själv gjort för att lösa problem, dom följer 12 stegs programmet

sessi
Backen 123

Jag går just nu och pratar enskilt, om min oro. När jag blir starkare så blir det grupp med andra anhöriga.
Just nu känner jag mig som en tras matta, det är inte bara alkohol utan också amfetamin. Som om det inte skulle räcka med alkohol.

mulletant
Det är jättebra sessi

att du får hjälp och stöd! Du har kämpat på alltför länge.
Ta väl hand om dig❤️ Kram / mt

sessi
Nu har han blockerat mitt

Nu har han blockerat mitt nummer. Känner lite oro över att arbetsgivaren har sagt att jag har ringt dem. Jag sa till henne att jag inte ville att han ska få veta att jag har ringt. Så nu oroar jag mig över att han har fått veta att jag har ringt.