Kommer jag ens kunna lyckas?

4 inlägg / 0 nya
Senaste inlägg
vinprinsessan
Kommer jag ens kunna lyckas?
Mirabelle G-S
Klart du kan :)

Nu vet jag inget om dig och din situation, men jag hyser stor tilltro till människans förmåga att läka och lära. Du har tagit dig hit och skrivit ditt första inlägg. Det är en bra start. Välkommen!

Rosette
Hej Vinprinsessan!

Välkommen till forumet. Du har startat en tråd här, bra gjort! Kanske har du läst ett tag innan du tog steget att också skriva?

Många kan nog känna igen sig i det du skriver i din rubrik "kommer jag att lyckas". Att skriva såhär på ett forum och öppna sig som ett sätt att kanske bestämma sig för en förändring eller ett sätt att få stöd utifrån för att öka sannolikheten att just lyckas. Modigt och klokt gjort.

Berätta gärna lite mer hur det är för dig så kan vi ge dig mer stöd längs vägen.Hoppas du hittar mycket här som blir hjälpsamt för dig!

Varma hälsningar,

Rosette

Alkoholhjälpen & Anhörigstödet

Ledsen själ
Välkommen

Hit vinprinsessan. Det låter som jag. En som älskar vin men inte vad det gör med mitt psyke. Jag har "slutat" flera gånger men jag dricker inte längre på vardagar och bara lite på vissa helger sen några veckor tillbaka. Det trodde jag inte när jag mådde som sämst och bedövade med vin på kvällarna men det går och ju fler gånger jag tyvärr blev besviken på mig själv ju starkare blev jag i mitt beslut om hur jag vill ha det. Många slutar helt och vissa förändrar sitt drickande beroende på vad kanske grundproblemet ligger eller hur illa det är. Men jag kan bara säga att det är för jäkla skönt att vakna och kaffet smakar gott. Ingen ångest och man blir glad igen öven om man inte kan tro det! Hur har du det? Berätta gärna lite mer om dig själv. Här finns så otroligt mycket stöd och mycket inlägg att dra stor nytta av. Kram